Niby wszystko fajnie ale kierownica jest tak zużyta jak by ta alfka ze 700tyś km przejechała![]()
Witam
Kolejny raz mam do was prośbę o wizualną ocenę auta
http://moto.allegro.pl/item915794206...uper_stan.html
tamte dzięki waszym wpisom odpuściłem, co powiecie o tej?
chcę dzis zadzwonić tam i wolałbym juz mieć jakieś argumenty bo muszę zbić cenę o jakieś 1-1,5tys. zł
Niby wszystko fajnie ale kierownica jest tak zużyta jak by ta alfka ze 700tyś km przejechała![]()
kierownica - ło matko :-) może od inwalidy i zębami trzymał![]()
a co byście chcieli?gałkę zobaczcie, tam to w ogóle nic lakieru na niej nie zostało
, w końcu to diesel
z 2001, więc ten przebieg trzeba przemnożyć co najmniej x1.5 - i tak należy ten samochód rozpatrywać, widzę że tutaj poszła w ruch przed sprzedażowa kosmetyka, nawet polerowanie lakieru - niefachowa - wydaje mi się że widzę odbijające się 'hologramy' na klapie.
No i nie wiem jak mu wyszło że powloka lakiernicza jest oryginalna, skoro widzę że przedni zderzak malowany (listwy w kolorze nadwozia - chyba że źle widzę) a i tak już nadaje się do kolejnego malowania
Same szpary miedzy zderzakami wydają się ok - no ale to tylko marnej jakości zdjęcia, na dodatek z podpicowanym kontrastemWażniejsze aby od strony technicznej była ok - i nie chodzi tu tylko aby w dniu sprzedaży wszystko grało, tylko zobaczyć na jakich częściach to było naprawiane. Bo potem po zakupie okaże Ci się że masz zawieszenie QAP, przepływkę, sondę, kable itp jakiś marnych firm i zacznie się to sypać no i spore wydatki
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 18-02-2010 o 09:39
i jeszcze bym dołożył bo moja kręcona ( nie wiem ile ) aktualnie ponad 170kkm przy tej kierownicy to jak nówka
p.s.
ale co ty Roger wiesz ?
[film] A V A T A R
ty jesteś " ........"
joke![]()
za granicą nie spotkałem jeszcze auta diesla co robiło mniej niż 30 tyś rocznieale u nas te przebiegi sa mniejsze po przejechaniu granicy
ciekawe jak to możliwe, a 30 000 rocznie to i tak mało,
Szukaj może szczególnie aut z ogłoszeń ludzi prywatnych,
Pamiętaj już to pisałem kilkanaście razy każde auto używane jak kupisz będzie wymagało wkładu finansowego, chyba że kupisz drożej to istnieje możliwość że ominie ciebie wiele przykrych i kosztownych niespodzianek,
życie to ściganie reszta to czekanie
Ja się tam nie będę wypowiadał na temat tego posta, myślałem że Obserwator to wporządku gość i że jedyne ma tam z kimś coś na pieńku i to ich sprawa, a tutaj obraża w tym poście też Mnie (w końcu też jestem ze Śląska) - myślałem że ma klasę, a jednak klasę ma tylko jego samochód - a to za mało Obserwatorze...
A o takim pewnym pyskującym gówniarzu z mlekiem pod nosem to się wypowiadać nie będę, czytając wiele jego postów mam wrażenie że jest pedałem... nie wiem czy się mylę czy nie, ale wielu tak sądzi.
Ps ja mam licznikowo prawie 200tyś i gałeczka ma lekkie wytarcia na cyferce 4 i 2a tamta ma że niby 180tyś a z gałki nic nie zostało, a kierownica u Mnie też wygląda DUUUUŻOOO lepiej!
Co do wydatków, tak jak napisał KKrzysztof - dodał bym że min 3000zł trza będzie raczej w każdą wsadzićno chyba że zainteresowany należy do tych że 'coś puka, ale jeszcze słabo - jeszcze da radę' 'lekki wyciek, ale tylko troszkę cieknie więc po co to robić?'
itd itp
![]()
Ostatnio edytowane przez RogerIZ28 ; 18-02-2010 o 11:49
jak z Włoch przywieziona to nie ma co się dziwić że kierownica i gałka wytarta.. od potu się wycierają po prostu
dzięki wszystkim za uwagi.
ale ja tu czegos nie rozumiem pod tym linkiem jest jakas inna niz ja wstawiałem. tamta tez była z Kutna ale 1,9 JTD i za 14900 inne zdjęcia były. Więc albo mi się coś pomyliło albo ...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki