Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 11 z 11
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Kupić - nie kupić? Auta z ogłoszeń - W tym dziale umieszczamy jedynie pytania dot. ogłoszeń np. z otomoto czy allegro
    Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Poznań-Gorzów
    Auto
    147
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    4 m

Domyślnie AR 147 po FL 2006 r

Witam!
    Wczoraj oglądałem ten pierwszy model do którgo link podałem w mojej pierwszej wypowiedzi. http://moto.allegro.pl/item118906600...o_sliczna.html

Błotnik z prawej strony wymieniony i nieumiejętnie wpasowany oraz lekko juz uszkodzony od wewnetrznej strony (uszkodzenia blachy)
    Lampa z prawej strony lekko cofnieta urwane mocowanie, Właściciel próbował zrobić na własny system mocowania lampy (nie wyszło mu to).
    oprawa halogenu z prawej strony również własnorecznie wykonane z kawałka czarnego plastiku.
    wgniecenie w dachu (lekkie) na wysokości drzwi pasażera z lewej strony (ponoć ktoś uderzyl pięścią :>)
    lekkie rysy w dwóch miejscach powstałe ze zwykłego uzytkowania samochodu.
    wnetrze w bardzo dobrym stanie, barkuje tylko dwóch tylnych zagłówków hehehehe
    no i na koniec otwierajac drzwi kierowcy w rece została mi klamka.
    silnik mruczał, sprzeglo chodziło troche ciężko, ale nie wiem czy tak powinno byc.
    raczej nie polecam!
    dziękuje za wasze opinie i pozdrawiam!
    Załączone adresy Załączone adresy

motoAllegro
    http://moto.allegro.pl/item1189066002_okazja_jedyna_taka_na_allegro_sliczna.html

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia