Dzisiaj pojechałem do Wawy z pathfinder13 w celu obejrzenia i ewentualnego zakupu 147 fl:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-C20480681.html
Jest jedno słowo opisujące ten samochód : TRAGEDIA!!!!
Cały dookoła malowany łącznie z dachem, lakier na masce popękany, każdy element poobijany oraz zmatowiony jakby ktoś to przejechał papierem ściernym. W srodku kierownica wytarta na maxa, podłokietnik też, a fotele całe w plamach i wygniecione. Właściciel nawet nie wyszedł tylko powiedział gdzie samochód stoi. W rozmowie telefonicznej powiedział że ma kilka małych rysek !
Ten rocznik za te pieniądze można było się tego spodziewać. Pamiętaj kolego okazja nigdy nie jest okazją!

Nie chcę Cię dobijać ale to wszystko co napisałeś widać na zdjęciach. No i te francuskie blachy, czego się spodziewałeś? Widziałeś kiedyś lorę z transportem "igiełek" z tego fajnego w sumie kraju? Zmiętolone kulki z blachy a nie samochody, nic nie przyjeżdża w całości bo za drogo, jak już szukać to DE lub Beneluxy.
156 3.0 V6
Masz rację
Za swoją z nowym zawieszeniem chcę 22500 i porównując do innych podobnych ofert to moim zdaniem naprawdę dobra cena![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki