Witam,
Właśnie wynalazłem takie ogłoszenie:
http://moto.allegro.pl/okazja-alfa-r...873721059.html
i wszystko pięknie, ładnie.. tylko mam problem z wiarą w historię tego auta.. no i cena.. jakaś taka zbyt okazyjna, jak na moje oko.. czy ktoś z Was przyglądał się może temu ogłoszeniu? a może nawet oglądał to autko?
Piękna! Po opłatach i ubezpieczeniu wyjdzie 50 tysięcy, czyli ok za 2005r. Popyt na mocną benzynę jest dużo mniejszy
Osłony pod silnik AR 147/156/GT/GTA/Crosswagon
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post814896

ciekawe ile ten handlarz zapłacił za nią ?
...
i ma kurde same okazje ( poprzednio opel , mazda , volvo - też były okazje )

Czepnę się, ale co tam. Jak widzę dopisek Quattro (nie ujmując Audi) przy Alfie, to mną telepie.
Wygląda nieźle, ale stopień zużycia chyba wskazuje na wyższy przebieg (chyba, że jeździł jakiś bum).
I taka ogólna uwaga do aut z Danii - oglądałem 156 i 166, które miały totalnie przerdzewiałe podwozie i progi. Wyglądało to dosłownie tak, jakby auto zastał na ulicy przypływ i nabrało morskiej wody w progi i ramę.
I ostatnie - Dania jest bardzo drogim krajem. Filantropami Duńczycy też nie są (kolega Szwed nazywa ich arabami północy) i jakoś nie chce mi się wierzyć, że salon wypchnął za bezcen do PL, zamiast sprzedać u siebie.
Ale, jak masz niedaleko, lub znajdziesz kogoś, kto może oblookać, to dla samej przyjemności sprawdzenia warto obejrzeć.
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ

owad- a wierzysz w dobrą 159 sw 3.2 za 10.000 ojro ???
nawet nie liczę zarobku "mister okazja"
...

i szuka mitycznego "alfisti"
??
he he
Przy kluczyku jest breloczek z nazwą salonu i czytelnym adresem WWW więc zawsze można spytać czemu się takiego rodzynka pozbyli za psie pieniądze...
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki