Witam.
Zainteresowało mnie to ogłoszenie
Co myślicie o tym egzemplarzu? Takie coś to problem czy raczej nic takiego(do zrobienia)
Co potencjalnie do wymiany?
Cena do rocznika i wyposażenia zachęcająca...
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C21183925.html
Pozdrawiam i czekam na fachowe opinie![]()

Ze zdjęci to wszystkiego nie zobaczysz. Tak na pierwszy rzut oka to do wymiany masz zderzek przedni, reflektor lewy i błotnik lewy. Jeżeli auto nie miało innych wypadków poza tym co widać to można to zrobić niewielkim kosztem. W ogłoszeniu pisze że jest kierownica wielofunkcyjna, a na zdjęciach jest zwykła bez przycisków. Kiera mogła być zmieniana bo całiem nieźle wygląda jak na ten przebieg. Nie ma także nakładki na pedale od sprzęgła. Niepokojący jest natomiast brak płynu chłodzącego, bo w zbiorniczku nic nie widać (chyba że czystą wodą zalany). Generalnie auto do gruntownego sprawdzenia przed ewentualnym zakupem.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 22-10-2011 o 18:39
Nero Provocatore - AR159 - zawiozę do ślubu!!

Facet mówi że oprócz tego co widać na zewnątrz (zderzak, lampa, błotnik wraz z nadkolem) to jeszcze lekko pękła chłodnica i intercooler też dostał. I to niby wszystko co jest do wymiany. Jakie to by były koszta??
Czy ktoś z tamtych okolic mógłby obejrzeć autko ??![]()
Ostatnio edytowane przez pilich ; 26-10-2011 o 11:11

Nie ma chętnych z tamtejszych rejonów?

Poproszę o opinie na temat tej Alfy:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-ful...C21881076.html
Dzięki

hmm,
wizualnei wyglada dobrze. Tyle ze ja jestem albo slepy albo ona ma 3 furtki zamiast 5 sztuk
zadzwon, zapytaj sie o vin oraz jak przez telefon wyglada rozmowa, to bedziesz wiedzial czego mozesz sie spodziewac.
To komis wiec trzeba uwazac.
Powodzenia w zakupie![]()

Kolego pieta, Ty się nie znasz? Przecież nie widzisz że to jest 3 drzwiowy, van/minibus 5 drzwiowy?Przecież to pisze jak byk w ogłoszeniu. No ja nie wiem, co za ludzie na tym forum, toż to takie oczywiste
![]()
![]()
![]()
![]()

ładnie wygląda a jeśli się nie mylę to ktoś pytal już w sprawie 159 która stoi w tym komisie czyli może ją też oglądał przy okazji...

Ja już kupiłem inną 147 - od zabekmj23.

gratulacje![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki