Czy , ktoś z Forumowiczów mieszka może w okolicy i mógłby zweryfikować wstępnie auto na żywo. Chciałbym je kupić, ale mam ponad 400km w jedną stronę. Po weryfikacji pozytywnej wybrałbym się z lawetą
dziękuję i pozdrawiam
GTV
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-jak...C21412957.html
tez ja ogladalem na otomoto oczywiscie............dziwne te naklejki po otwarciu maski tzn ze sa krzywo przyklejone moze to szczegol ale fabrycznie sa proste (-= dziwi mnie fakt poruszonych zdjec skoro inne dalo zrobis sie ostre
W tym kolorze nadwozia, kolor kremowy tapicerki to rzadkość, trzeba byłoby się jej troszkę bliżej przyglądnąćTak jak kolega Jony pisze, francuz bez przynajmniej jednego przetarcia to nie francuz
Chociaż w każdej regule są wyjątki....
Na moje oko tylni zderzak siedzi tak nie za bardzo no i przebieg 120 tysiecy z Francji jest troszkę mały
![]()
tak samo, jak włoskie auta to poobijane trupy - widziałem w północnej części kraju, auta są zadbane, może na południu jeżdżą jak wariaci
a we Francji 'zderzak jest do zderzania'
verdebiancorosso

Ja bym polecał obejrzeć ją od spodu , poproś gościa o dokładnijsze foto komory silnika bo niewyraźne dał strasznie . Tylni zderzak faktycznie jakby minimalnie odstawał szczególnie z prawej strony ale nie jest to w koncu auto nowe ... moze wystarczy dokrecic jedna ze śróbek albo poprawic na zaczepach napewno da sie go jakoś poprawić .Pamietajmy , że w kazdym kraju znajdzie sie kierowca pasjonat , który dba o auto i nie obciera zderzakow i lusterek przy kazdym parkowaniu. Ogolnie GTV wyglada bdb za rozsądne pieniądze .
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki