Witam
Proszę o ocenę http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-spo...C21743578.html
Jak wygląda sprawa awaryjności tych samochodów po lifcie? Szczerze mówiąc nie mam dużej wiedzy o marce AlfaRomeo oprócz zasłyszanych od znajomych dość negatywnych opinii. Jak to wygląda w rzeczywistości?
Dzięki i Pozdrawiam

Fajnie wygląda, wyposażenie mega
I przebieg całkiem normalny. Moim zdaniem trzeba by oglądnąć auto bo zdjęcia są liche.

Gosc nie odbiera telefonu chyba jest zajety (prowadzi agencje modelek) na maila tez nie odpisuje mi sie ona bardzo podoba ale nie da sie z nim skontaktowac
Alfa to śmiertelna choroba przenoszona drogą wzrokową

Mi się też bardzo podoba ale nie jestem jeszcze zdecydowany na alferomeo. Także jeszcze nie odpisał mi na maila. Mógłby ktoś coś napisać o awaryjności i kosztach utrzymania jak pisałem w pierwszym poście?

NO to warszawe możemy sobie odpuscic teraz sie dodzwoniłem alfa zaliczkowana a szkoda bo fajna była koles nawet nie swiadom że Ti miał, a jesli chodzi o Alfe to podam ci mój przytkład Kupiłem alfe za chwile mój ojciec kupił nowe Mito ja teraz sprzedaje i dalej chce Alfe przez 2 lata urzytkowania nie zawiodła mnie nigdy a jazda to bajka w porównaniu z niemieckimi śrutami a wiem bo jeżdze na codzień bardzo różnymi autami od japonskich po niemieckie nawet amerykanskie wiec mam co porównywać, ja przynajmniej juz innego auta nie chce
Bo kto już raz zaraził się virusem Alfa tak szybko nie wyzdrowiejeTe auta kupuje się sercem a nie rozumem
![]()

Jony ja ci powiem że ja teraz chce kupić i sercem i rozumem bo tak dobrego auta w życiu swoim jeszcze nie miałem po maluchu, polonezie, golfie to alfa jest dla mnie ideałem i co najważniejsze zrobię tym autem 300 km i wychodzę zadowolony a z golfa wychodziłem poobijany zestresowany alfa to jest to czego facet potrzebuje, jest o co dbać jest co pieścić i jest się z kim zabawić oczywiście o zabawy drogowe mi chodzi pozostałe tylko z płcią przeciwna
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki