Mam zamiar jutro porozmawiac o tej Belli http://allegro.pl/show_item.php?item=1944004199
Juz gdzies obilo mi sie o uszy o Komisie, najbardziej zalezy mi na opiniach od szanownych forumowiczow

Ja u nich kupiłem i jestem zadowolony.

Może i jesteś
Co nie zmienia faktu, ze pan ze Zduńskiej Woli pięknie skorygował przebieg w/w Belli ze 191 tysięcy kilometrów na 125.
3335" >![]()
Ostatnio edytowane przez Tomek_KRK ; 21-11-2011 o 16:31
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Dzieki za opinie. Moze kiedys w naszym pieknym kraju za " korekty " przebiegu...... ale to raczej nie za mego zycia.

No cóż, takie życie.
Jeśli szukasz sedana 120-konnego, to będę miał za kilka dni taki model, z jasnoszarą tapicerką skórzaną, z 2006 roku, ale z rzeczywistym przebiegiem deczko niższymi ceną również.

Wiesz - tylko jakby to nie jest istotą tego tematu. Nawet jakbyś napisał, że kupiłeś w Będkowicach Dolnych najcudowniejszy samochód pod słońcem i polecasz jakiś tam komis, bo jest zajebiście super uczciwy - to faktu korekty licznika Alfy z Prestige Cars, o którą tu pytano, nie zmienisz. A teraz daj zadecydować komuś, kto jest PRZED KUPNEM, a nie PO, czy będzie jechał oglądać to auto z pełną świadomością, że ma prawie 200 tysięcy przebiegu, czy odpuści temat. Plusem jest to, że auto rozbite nie było.

Ależ ja nigdzie nie napisałem, że ten komis jest bez wad. Nie napisałem też, że polecam ten samochód. Przez ponad pół roku szukałem 159ki i nie znalazłem sprzedawcy, który mówił by samą prawdę, niczego nie ukrywał. Dlatego wybrałem to auto po uprzednim sprawdzeniu wszystkiego co mogłem. Stan samochodu również zgadzał się z przebiegiem, a cena była adekwatna do stanu. Nie łudziłem się też, jak wielu, że za granicą sprzedali auto za 1/3 jego wartości po 3 latach eksploatacji i było tam przez ten czas nieużywane. Dlatego napisałem, że nie żałuję.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki