Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Kupić - nie kupić? Auta z ogłoszeń - W tym dziale umieszczamy jedynie pytania dot. ogłoszeń np. z otomoto czy allegro
-
Użytkownik
Maniak resoraków
159 z okolic Krakowa
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C21885675.html
Co sadzicie
o tej sztuce, moze znany jest sprzedawca.
-
24-11-2011 16:28 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
Tylny zderzak malowany. Oczywiście to auta nie dyskwalifikuje ale mogli się bardziej postarać.
Ostatnio edytowane przez Falarek ; 24-11-2011 o 17:10
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Falarek
Tylny zderzak malowany. Oczywiście to auta nie dyskwalifikuje ale mogli się bardziej postarać.
Po czym stwierdziłeś,że tylny zderzak malowany?
-
Użytkownik
Maniak resoraków
Falarek ma racje.... na zblizeniu 1.9 jakos nie pasuje do reszty napisow, nie trzyma poziomu. Sam tego tez nie zauwazylem. Moze miala jakies przygody, moze lepiej z tylu?
Jutro bede rozmawial z oferentem a jako, ze jestem na urlopie, jesli rozmowa bedzie " rzeczowa' nie jest wykluczony wypad do grodu Kraka.
-
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
alfabravoII
Falarek ma racje.... na zblizeniu 1.9 jakos nie pasuje do reszty napisow, nie trzyma poziomu. Sam tego tez nie zauwazylem. Moze miala jakies przygody, moze lepiej z tylu?

Jutro bede rozmawial z oferentem a jako, ze jestem na urlopie, jesli rozmowa bedzie " rzeczowa' nie jest wykluczony wypad do grodu Kraka.
Jak się będziesz już rzeczowo umawiał, to odezwij się na PW, akurat mam serwis na wylocie z Krakowa w kierunku Słomnik, to mogę Ci trochę pomóc przy oględzinach tej 159. Bo coś mi tutaj oferta pana "zientka" dziwnie nie koresponduje z tymi "sprowadzanymi raz na tydzień samochodami wpadającymi w oko".
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)