Witam mam prośbę o opinię tego linku http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-giu...C21759418.html
będę chciał podjechać w tym tygodniu oglądnąć to auto tylko mam tam prawie 500 km i chciałbym poznać jakieś opinie
dotyczące tego autka może ktoś już to widział , zastanawiam się czy coś nie było z tyłem bo mam wrażenie że odcienie między tylnym zderzakiem
a błotnikiem są inne ale to może tylko tam na zdjęciu wygląda z góry dziękuję za odpowiedź......

Za tanio jak na ten rocznik silnik i przebieg a gdzie tu jeszcze zarobek handlarza. Pewnie spora korekta licznika była zwłaszcza że po naklejce na kalpie widać że to było auto firmowe a auta firmowe więcej jeżdżą niż stoją.

Ostatnia flotowa 159 JTD 150KM z Hamburga, z przebiegiem rzeczywistym 110 tysięcy kilometrów, z podobnym wyposażeniem, została sprzedana za 8200 Euro netto na licytacji w Niemczech. Wziął oczywiście jakiś niemiecki komis lub dealer. To daje kwotę 37000 PLN NETTO. Teraz zastanów się, co powoduje, że masz auto w Polsce w cenie c.a. 75% wartości rynkowej takiego pojazdu w Niemczech.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

A ja popieram słowa Falarka - Tomek KRK- bądźmy realistami.

Przecież ja piszę dokładnie o tym samym co Falarek. Skoro Niemcy w Niemczech sprzedają takie 159-ki po 44 tysiące, to nie spodziewałbym się szału w przypadku prezentowanego tu egzemplarza.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Oki - może źle Ciebie zrozumiałem. Też teraz popieram Twoje zdanie.

Nawet słowa Giugiaro nie potrafi napisać prawidłowo...
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki