http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-C21915213.html
Byłem widziałem i zdecydowanie odradzam, na pewno nie za taka cenę, lewy przód bity drzwi przesunięte nie otwierają się bo szyba nie wchodzi na uszczelkę, zderzak od wersji z ksenonami ale tylko z zaślepkami na spryski, szyba klapy blokuje się o dach, drzwi kierowcy nie sa nawet poskręcane, maska jest tragicznie spasowana ze zderzakiem.
Alfa to śmiertelna choroba przenoszona drogą wzrokową

po czym wnosisz , że zderzak od xeno ?
ja mam zwykłe lampki ale mam spryski bo moja wersja to przewidziała - pomimo braku xeno

mój błąd ok mogły występować spryski do std lamp ale tu sprysków nie było a przynajmniej nie chodziły, dodatkowo motor np nie ma przejechane 90 tyś bo jego osiągi nie odbiegały nawet od mojej byłej 156 co miała 115KM, ogólnie niewarta, gość mówi ze nawet kawałek nie pomalowany a te całe drzwi i błotnik to w kantach aż grubo pasty polerskiej i pierwszy raz widziałem żebym musiał drzwi podnosić żeby je otworzyć bo szyba nie puszcza i kalpa bagażnika o dach chwyta, według gościa to normalne, a i niesamowicie strzelające ograniczniki drzwi
Alfa to śmiertelna choroba przenoszona drogą wzrokową

...gdyby była idealna to za taką cenę od razu by nabywcę znalazła![]()

moje też nie chodzą bo celowo wypięte
przebig - można zasrać motor nawet po 40.000 i też będzie słaby a przebieg będzie prawdziwy
ogranicznik - u mnie też powoli umiera ten od pasażera
drzwi - sam widziałem takie , które sporo opadnięte były - czasem wystarczy regulacja
klapa - też możliwa regulacja
chyba tyle w obronie drobnych usterek które mogą czasem okazać się pierdołą ( ale nie muszą)
Ostatnio edytowane przez bocian ; 28-11-2011 o 09:34
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki