Witam...
Co sądzicie o tej piękności??
http://moto.allegro.pl/najladniejsza...tml#tabsAnchor
Proszę o podpowiedzi jeżeli ktokolwiek ma jakiekolwiek informację na temat tego auta....
P.s.
Jestem na etapie poszukiwania Thesisa bicolore - może ktoś ma coś ciekawego na oku???
WYNAJEM AUT ZABYTKOWYCH:
Hudson Super Six - 1929r, Warszawa 203 - 1964r, Citroen AC4 Long - 1932r, Austin 7 Ruby - 1935r, Austin 10 Vintage - 1937r, Mercedes 170V - 1952r 888-99-55-32 -Rentgen-

Nie było Thesisów w takim zestawieniu kolorów

Piękna![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

To jest Lancia Damiana z AlfaTeamu. Brała udział w rage race 2008...
Alfateam sprzedał ją za circa 50tyś i jakiś czas temu była na sprzedaż za podobną cenę.
Ale ciężko znaleźć klienta, więc cena spadła do 30tu.

Jeżeli opis jest rzetelny to warto wybulić te 3 dyszki. Dobrego egzemplarza w dieslu taniej raczej nie dostaniesz.
Tylko dwie uwagi:
- Poltrona wstawiała tapicerę tylko do specjalnych wersji Thesis - Sportivy i Protecty - wtedy są przetłoczenia na skórze z logo Poltrony na airbagach bocznych;
- 185CV pojawił się na samym końcu produkcji, był pakowany do Sportivy, tylko z automatem.
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ
Do poszukiwań thesisa musisz uzbroić się w cierpliwość ...
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
SERWIS KLIMATYZACJI
Wypożyczę oryginalne blokady rozrządu: TS 16v 1.8-2.0; V6 24v 2.5-3.0
Pomiar grubości lakieru.

Thesis jest piękna , a co do chłopaków z Lancia Team Łódź to miałem z nimi do czynienia jak szukałem Lybry kombi byłem u nich na sprawdzeniu przed zakupowym. Tak dokładnie sprawdzili mi to auto że ustrzegłem się tzw miny która na pierwszy rzut oka wyglądała super. W mojej ocenie chłopaki z Łodzi budzą zaufanie.

Ja kupowałem u nich auto, więc mogę powiedzieć coś więcej, ale tutaj nie ma to znaczenia.
Ja bym obejrzał to autko!!!
Opis? Tj. opis zrobiony przez AlfaTeam i skopiowany...
Wielkie podziękowania za rzeczowe podpowiedzi panowie
...dzwoniłem dziś do właściciela i.......w sumie nic się nie dowiedziałem
- auto było całe malowane, ale nie wiadomo czemu... czy ktoś miał taki kaprys czy może trzeba było lakierować całe z innych powodów
- nie wiadomo czy auto było/jest bezwypadkowe
- nie wiadomo czy przebieg jest autentyczny
- rozrząd, sprzęgło, dwumas niby robione (40tyś temu) ale brak dokumentów potwierdzających wymiany
- "jakieś tam błędy czasem wyskakują" - jak to ładnie ujął sprzedający
- felgi zimowe do lakierowania
- felgi letnie "noszą oznaki użytkowania"
- "drobne przetarcie" fotela kierowcy
- zawieszenie w "dobrym" stanie
- silnik ma wrzuconego wirusa - dlatego 185kM w ogłoszeniu
- brak loga Poltrony na tapicerce
.....i to wszystko tylko przez telefon!!!!! ....ciekawe co zastałbym na miejscu
ehhhhh.... ja temat odpuszczam i szukam dalej jakiegoś bardziej zaufanego egzemplarza
Pozdrawiam
-Rentgen-
WYNAJEM AUT ZABYTKOWYCH:
Hudson Super Six - 1929r, Warszawa 203 - 1964r, Citroen AC4 Long - 1932r, Austin 7 Ruby - 1935r, Austin 10 Vintage - 1937r, Mercedes 170V - 1952r 888-99-55-32 -Rentgen-
To ja Ci dopowiem bo troszke znam hisotrie tego auta.
Auto przed malowaniem było całkowicie bezwypadkowe, malowane było tylko po to by osiągac taki efekt jak widać
A tu do poczytania:
http://forum.lanciapolska.org/viewto...910ca062384179
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki