Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Kupić - nie kupić? Auta z ogłoszeń - W tym dziale umieszczamy jedynie pytania dot. ogłoszeń np. z otomoto czy allegro
    Użytkownik Embrion
    Auto
    FIAT
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    5 h 33 m

Domyślnie 159

Witam.... Jestem tu nowy. Nosze sie z zamiarem zakupu 159 w sedanie, raczej benzyna niz diesel, tak kolo 160 - 200 koni.
    Na allegro jest taki egzemplarz http://allegro.pl/show_item.php?item=1984678726 moze ktos ogladal lub zna komis..... pozdrawiam

2. # ADS
    Akwizytorka

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Paweł_NS
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    Alfa Romeo 159, 1.9 JTDm Nero Oceano
    Czas spędzony na forum
    6 d 10 h 43 m

Domyślnie

patrząc na stan skóry niezbyt wydaje mi się realny przebieg jaki podaje sprzedający, nie jest też podane ale z tego co wiem bo kiedyś do niego dzwoniłem, to auto jeszcze trzeba opłacić czyli doliczyć musisz +/- 2,5tys, jak masz blisko to najlepiej pojechać i obadać sprawę na żywo, sprawdzić go czujnikiem lakieru, na serwis go wziąść, wizualnie ładnie auto wygląda, widać że odpicowane pod zdjęcia, fajne wyposażenie

Użytkownik Ogier Avatar A.Krystian
    Mieszka w
    ZAMOŚĆ
    Auto
    159 1.9JTDM/8V - 2006 r
    Czas spędzony na forum
    1 d 1 h 45 m

Domyślnie

Cytat Napisał Paweł_NS Zobacz post
    patrząc na stan skóry niezbyt wydaje mi się realny przebieg jaki podaje sprzedający,
    No nie wiem dla mnie skóra wygląda tak jak powinna.
    Cytat Napisał Paweł_NS Zobacz post
    nie jest też podane ale z tego co wiem bo kiedyś do niego dzwoniłem, to auto jeszcze trzeba opłacić czyli doliczyć musisz +/- 2,5tys,
    Dużo więcej.
    159 1.9 JTDM 2006 156 2.4JTD 2002 SPRZEDANA

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Paweł_NS
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    Alfa Romeo 159, 1.9 JTDm Nero Oceano
    Czas spędzony na forum
    6 d 10 h 43 m

Domyślnie

Cytat Napisał A.Krystian Zobacz post
    No nie wiem dla mnie skóra wygląda tak jak powinna.
    ja mam większy przebieg niż ten co gościu podaje w aukcji i znacznie lepszy stan skóry ale to można gdybać, każdy ma własne odniesienia

Cytat Napisał A.Krystian Zobacz post
    Dużo więcej.
    dlatego napisałem +/- wkońcu to już model z silnikiem powyżej 2litrów

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Falarek
    Auto
    Feller In Alle Teile
    Czas spędzony na forum
    5 d 12 h 22 m

Domyślnie

Mnie bawi to wyróżnianie w tytule tej aukcji ze jest to silnik GM Opel jakby to było powodem do dumy dla takiej marki jak Alfa Romeo

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Jasło
    Auto
    Była Alfa 166 3.0V6, Jest Audi A4 2.4V6 LPG
    Czas spędzony na forum
    20 d 11 h 31 m

Domyślnie

Wiesz... Tak naprawde cala 159 ma wiecej z opla niz z alfy ale nie ma co szufladkowac samochodu. Jest to po prostu swietne auto, a to ze jest to vectra w ladnej skorupce z plakietka alfy to tylko detal...

Użytkownik Romeo Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159
    Czas spędzony na forum
    13 d 3 h 44 m

Domyślnie

Cytat Napisał abezus Zobacz post
    Wiesz... Tak naprawde cala 159 ma wiecej z opla niz z alfy ale nie ma co szufladkowac samochodu. Jest to po prostu swietne auto, a to ze jest to vectra w ladnej skorupce z plakietka alfy to tylko detal...
    Akurat z wyjątkiem silnika i skrzyni to Alfa nie ma nic z Vectry. Ale możesz dalej żyć w nieświadomości
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Jasło
    Auto
    Czas spędzony na forum
    20 d 11 h 31 m

Domyślnie

Plyte podlogowa jednak tez ma z vectry... Reasumujac najwazniejsze przynajmniej moim zdaniem podzespoly sa oplowskie jednak tak naprawde moim zdaniem to nie jest wazne... Samochod jest swietny i tyle... a czy wyprodukowany przez opla alfe czy nawet tata motors to detal. Jesli cos jest dobre to jest dobre...
    Po prostu kolega wyskoczyl z tym powodem do dumy troche dziwnie... Moim zdaniem to tez durnota ze w alfie 159 do niedawna nie bylo normlanego silnika benyznowego tylko jakeis smeiszne oplowskie JTSy. Ktos na gorze podjal decyzje o wspolpracy z oplem i jednemu to sie podoba drugiemu nie, moim zdaniem mniejsza z tym jednak trzeba zaakceptowac fakt ze nie jest to taka do konca alfa romeo. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez abezus ; 15-12-2011 o 22:12

Użytkownik Romeo Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159
    Czas spędzony na forum
    13 d 3 h 44 m

Domyślnie

Plyte podlogowa jednak tez ma z vectry... Reasumujac najwazniejsze przynajmniej moim zdaniem podzespoly sa oplowskie jednak tak naprawde moim zdaniem to nie jest wazne... Samochod jest swietny i tyle... a czy wyprodukowany przez opla alfe czy nawet tata motors to detal. Jesli cos jest dobre to jest dobre...
    Ty, to Brera to też jest taka trochę lepsza Vectra. W sumie płytę podłogową ma też wspólną z Vectrą.

Po prostu kolega wyskoczyl z tym powodem do dumy troche dziwnie... Moim zdaniem to tez durnota ze w alfie 159 do niedawna nie bylo normlanego silnika benyznowego tylko jakeis smeiszne oplowskie JTSy. Ktos na gorze podjal decyzje o wspolpracy z oplem i jednemu to sie podoba drugiemu nie, moim zdaniem mniejsza z tym jednak trzeba zaakceptowac fakt ze nie jest to taka do konca alfa romeo. Pozdrawiam.
    Ty się ciesz, że dzięki 159-ce marka odżyła. Nieistotne, z kim się zgadali - grunt, że Alfa wróciła do gry z bardzo mocnymi kartami.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Jasło
    Auto
    Czas spędzony na forum
    20 d 11 h 31 m

Domyślnie

Dokladnie do tego zmierzalem tylko moze nie do konca jasno sie wyrazilem gdyz wczoraj bylem trasznie zmeczony. Ja osobiscie jestem doslownie zakochany w 159 problem w tym ze poki co te samochody sa poza moim zasiegiem finansowym ale pewne jest jedno... Za rok moze dwa bede mial taka czarna w jasnych skorach... Pozdrawiam.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia