Jeżeli podłużnice są nadal proste (w 159 czujnik zderzenia znajduje się na przednim pasie i nawet przy niezbyt mocnym uderzeniu wywali poduchy) - to można auto robić. Po DOBRZE wykonanej naprawie będzie nie do odróżnienia od auta, które nigdy stłuczki nie miało. Od razu Ci podpowiem - wraz deską i poduchami musisz kupić napinacze pasów - te na pewno też wystrzeliły. I nim cokolwiek zaczniecie podpinać - ja bym wymienił też czujnik zderzeniowy z pasa przedniego. Bo może się okazać, że jest on naruszony i poduchy ni z tego ni z owego sobie wypalą znowu.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Są całe komplety na allegro, deska plus poduszki plus napinacze, tylko martwi mnie to że nigdzie nie mogę znaleźć poduszki kolanowej pasażera...

Nowa nie jest droga. Jeśli dobrze pamiętam to coś z przedziału 700-900zł. Sprawdzałem kiedyś z ciekawości.
Z tego co pamiętam to przednia pasażera z deską jest masakrycznie droga jako nowa
Co do naprawy, jak macie AC i dobrze płacą to bym sprzedawał.
---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
Tylko w Polsce jak nie ma tego w ogłoszeniu, to od razu wyobrażenie, że auto składane z 3, spawany dach itd.![]()

Potwierdzam kolanówka czy kierowcy czy pasażera to wydatek rzędu 800 zł. Uważaj na alledrogo bo ceny tam często są bardzo zbliżone do cen ASO ...
Ja bym się raczej skłaniał ku temu, że w Polsce "bezwypadkowe" oznacza, że nikt nie zginął w środku...
(rozumowanie trochę w myśl policji - nie ma rannych to kolizja, jak są ranni to wypadek)

"Bezwypadkowy" czyli większość sprzedawanych samochodów"pierwszy właściciel" (w Polsce rzecz jasna) "kupiony w salonie" (każde auto kiedyś kupiono w salonie) "jeździła kobieta" (no nie wiem czy to taka zaleta) i ostatni hit dopisywanie w tytułach ogłoszeń słów "SPRZEDANY! SPRZEDANY!" aby tylko zwrócić na siebie uwagę. Jeden wielki cyrk.

A cena leci na łeb na szyję byo 32.000 już jest 28.500 ale jak gościu twierdził: "szybko się sprzeda bo jest w najleprzym stanie ze wszystkich jakie sprzedałem"
http://tablica.pl/oferta/zarejestrow...ju-IDB3aW.html

I ponawiam ostrzeżenie bo jak widać - mimo pewności sprzedającego - Alfa nadal się nie sprzedała, mam nadzieje, że żaden jeleń się na nią nie skusi:
http://tablica.pl/oferta/zarejestrow...ju-IDB3aW.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki