Nie wiem czy ten dział (jak coś to proszę o przeniesienie) a przydało by się założyć takowy co byśmy nie robili na darmo setek kilometrów.
OSTRZEGAM - przed tym czymś: http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-god...C22389806.html
Samochód jak widać po wymianie zderzaka takowe zapewnienie usłyszałem od sprzedającego a na miejscu szok: 2 szyby z innych lat produkcji, pod maską sajgon. wyskakuje błąd airbagów, dziwnie też wyglądał próg. A mechanicznie nie lepiej falowanie obrotów, biegi wchodzą jak w ciągniku, autko plywa po drodze jak ponton na lodzie.
Mówie do gościa, że za takie pieniędze tego nie sprzeda a on mi mówi, że sprzeda bo wcześniejsze (pewnie handlarz) sprzedawał drożej a ta jest w najleprzym stanie z tych co miał - o zgrozo.

Dla mnie sama cena wydaje się być ostrzeżeniem...
Do tego tył przekoszony że aż po samych zdjęciach wali po oczach
w opisie jest skrót jakiegoś systemu VSA co to może być ?

oznaczenia modelu na klapie bagażnika? zdaje się że powinny być na tej części zderzaka pod lampami tylnymi - no ale może to jeszcze nic nie oznaczać![]()
...pomysł z ostrzeżeniami jest świetny - mógłby być wątek w każdym podforum dla danego modelu...
Sam opis sie wyklucza.Auto kraj pochodzenia Polska a wyzej ze sprowadzone,1 właściciel w kraju od 2011 hmmm jedno przeczy drugiemu

Noo, a później stąd biorą się teorie, że Alfy się psuja i nie nadają się do jazdy. Jeżeli kupi się coś dobrego to i będzie długo służyć. Ja na Twoim miejscu gościa bym skarał i kazał oddawać za dojazd, gdyż zataił mnóstwo istotnych informacji.

Jestem w satnie zrozumieć stłuczke, gdzie wymienia się zderzak bo to nie wyklucza auta z użytkowania ale to co sprzedaje ten gość to szok w trampkach. Cena miala być atrakcyjna ze względu na te nie oryginalne malowanie zderzaka![]()
Co do tyłu fakt tak się wkór... całością, że nawet nie wykukałem, że naklejki nie są tam gdzie trzeba - co raz bardziej sądze, że to autko było sprasowane.
Tutaj jego wcześnijsze ogłoszenie z wyższą ceną http://tablica.pl/oferta/46000-km-st...y--IDB3aW.html
Zastanawai mnie w jakim stanie były wcześniejsze jego Alfy skoro jak twierdził ta jest najleprza
---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
Pies mu morde lizał.. mam tylko nadzieje, że nikt z kolegów nie natknie się na niego i nie zakupi jego szrotu.
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
Koniecznie trzeba by bylo zalożyć jakiś dział czy temat ogólny w sprawie tkich trefnych Alf bo na regionalne to malo ludzi wchodzi

Na moje oko maska i zderzak jest z jednego auta ale innego;P
"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki