Witam , prosił bym o ocenę Alfy 156 znalezionej na forum. Mam do wydania jakieś 8-9 tyś. złoty. Wiem że nie jest to egzemplarz idealny z wyglądu ale tym się nie kieruję, chodzi mi o mechanikę. Zna może ktoś właściciela albo ma jakieś informacje na temat tego samochodu?
Link : 156 19 jtd

nie znam zupełnie ani auta ani właściciela
ale tanio chce sprzedać " ok 6 tys"
biorąc pod uwagę jego słowa " nowa turbina - nowa , nie regenerowana .nowy dwumas i sprzęgło " - toż to chyba więcej warte jak połowa jego ceny
a o problemach wiemy wszyscy tylko tyle ile pisał na forum
http://www.forum.alfaholicy.org/sear...archid=1433872

Wiec jakie jest twoje zdanie ? Opłaca się to oglądać w ogóle i interesować ta oferta czy lepiej poszukać jakiejś innej oferty ? I widze ze tez jesteś z DG ?

Jeżeli cudów się nie spodziewasz (a to chyba oczywiste przy tej cenie), to bieri.
Stosunek ceny do rocznika i wyposażenia wręcz rewelacyjny.
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ

no nie oczekuję nie wiadomo czego , jedynie to tego żeby nie sypał się i żebym nie musiał wymienić całego silnika po kolei![]()

nielepiej podjechac do niego? albo poprosic kogos z tamtych rejonow zeby ja sprawdzil
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki