Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Kupić - nie kupić? Auta z ogłoszeń - W tym dziale umieszczamy jedynie pytania dot. ogłoszeń np. z otomoto czy allegro
-
Użytkownik
Embrion
nie ironizujmy
-
02-02-2012 18:28 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
5000E za GTA - brałbym. Pytanie czy zawieszenie jest wytłuczone i czy jest oryginalne (TRW) czy zamiennik żeby tylko sprzedać (Vema czy coś takiego). Pamiętajmy że GTA jeździ na tym samym zawieszeniu co choćby 1.6TS a mocy dużo więcej musi przyjąć. Tak więc czeka Cię częsta dość wymiana wahaczy, i innych takich dupereli. Ale przy GTA, kto patrzy na koszty? :p To jest samochód, który daje tyle radości, co żaden inny.
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
edvin
mam możliwość kupienia
156 GTA za 5000 euro... myślicie, że warto ? zaczynam się zastanawiać, czy mnie stać na takie auto.. opłaty.. spalanie... aj... nie wiem :/
Stary, weź sobie zrób rachunek sumienia - po co kupujesz auto? Jeśli chcesz się nim czasem przejechać, wzbudzają powszechny entuzjazm w mieście - to GTA na pewno te warunki spełni, a 166 czy zwykład 156 - już nie. Crosswagon jest pomysłem w ogóle bez sensu w Twoim przypadku.
Jeżeli natomiast autem chcesz jeździć w miarę często i tanio go naprawiać - 156 JTD. Z dowolnym silnikiem.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)