Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Kupić - nie kupić? Auta z ogłoszeń - W tym dziale umieszczamy jedynie pytania dot. ogłoszeń np. z otomoto czy allegro
-
Użytkownik
Embrion
Prośba o opinię GT.
Witam!
Wydaję się OK ale może ktoś już widział to autko:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-salo...C22218673.html
-
07-02-2012 16:20 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Ogier
stoi i stoi i stoi i sprzedac sie nie moze... cena poczatkowa byla 22 tys czyli bardzo mala, teraz jest juz smieszna... wizyta w aso wszystko ci powie... igielka to nie bedzie na pewno
-
Użytkownik
Embrion
No właśnie podejrzana ta cena choć na zdjęciach autko wygląda OK. Właściwe chce kupić je mój znajomy tylko tyle, że my z Sosnowca to nie wiem czy opłaca się jechać przez całą Polskę.
-
-
Użytkownik
Embrion
Może warto zaryzykować? Mój staruszek tak zrobił, pojechał i od jakiegoś handlarza za 19tysi wyszarpał 166 2.4jtd z 2004r (jak w moim opisie) i jak do tej pory tylko raz miał problem z wentylatorem a poza tym tylko leje paliwko i nic mu się nie dzieje.
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Kejup
Może warto zaryzykować? Mój staruszek tak zrobił, pojechał i od jakiegoś handlarza za 19tysi wyszarpał
166 2.4
jtd z 2004r (jak w moim opisie) i jak do tej pory tylko raz miał problem z wentylatorem a poza tym tylko leje paliwko i nic mu się nie dzieje.
Nie lepiej podesłać linka,żeby ktoś z okolicy za "flaszke" Ci ją oblukał ? Chyba,że wolisz śmigać przez pół polski żeby okazało się,że to padło!
-
Użytkownik
Embrion

Napisał
Jony88
Nie lepiej podesłać linka,żeby ktoś z okolicy za "flaszke" Ci ją oblukał ? Chyba,że wolisz śmigać przez pół polski żeby okazało się,że to padło!
Co prawda to prawda!
Jak znajomek się zdecyduje to dam znać choć jak znam jego zapał to odpuści.
Dzięki i Pozdrawiam!
-
Użytkownik
Romeo
Za takie pieniadze wolalbym ta.Pelna dokumentacja.Rachunki za naprawy i od prywatnego wlasciciela.Pewniejsza
http://www.ebay.de/itm/Alfa-GT-JTD-N...item4ab3c2fa6b
-
Użytkownik
Embrion
Tak, przyjacielu . Rewelacyjny wygląd i zadbany. Tylko niestety to 3.2 , do którego trzeba 2x tyle zalać paliwka :]
Ostatnio edytowane przez k0su ; 08-02-2012 o 00:17 Powód: oops
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)