Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale LPG Zone - Wszystko co wiąże się z instalacjami LPG - wybór odpowiedniej instalacji, montaż, problemy, serwisowanie, porady nt. użytkowania w danym modelu Alfy Romeo, uwagi, kalibracja, strojenie itd.
Jaka instalacja do 1,8TS
Witam, Zdałem mature i będe musiał pokonywać dużo więcej km. miesięcznie w celu dojazdu na studia itd.
Prosze o pomoc w doborze instalacji sekwencyjnej...
Chciał bym założyć komputer staga300.
Nie wiem jaki założyć reduktor ani wtryskiwacze. Głuwnie w wyboze chodzi mi o ich wytrzymałość. Myślałem nad redutorem kme gold bądź silver ale nie wiem czy nie będzie on za duzy? co do wtryskiwaczy to myślałem nad magicjet bądź matrixami- czy to dobry wybór.?
Prosze o pomoc w dobraniutych podzespołów, głównie chodzi o wytrzymałość jak równierz ekonomie podróżowania. oprócz tych elementów na co jeszcze zwrócić uwage( jaka średnica rór dysz itd) chciał bym mieć wszystko już wybrane abym mógł powiedzić monterowi co chce i uniknąć w ten sposób problemów z niedobrze za mało za słabo za badzienie dobranym reduktorem itp. Z góry dziękuje...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)