czy to normalne????????????????????????

nie to nie normalne, podjedź go jakiegoś gaziarza niech Ci sprawdzi ustawienia
Napisz coś więcej o instalacji, sterownik, reduktor, wtryski.
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
wtrysk valtek rail,reduktor stefanelli geo n,m.wielozawur brc,system wtrysku esgi 2,
No to będzie walka z wiatrakami, marna ta instalacja, mocno budżetowa, wtryskiwacze to najtańsze co można kupić i włożyć, do tego bardzo nieprecyzyjne, reduktor i sterownik to samo.
Niestety albo sam padłeś ofiarą szukania oszczędności na siłę i pojechałeś na montaż do firmy która podała najniższą cenę nie zastanawiając się odnośnie jakości instalacji lub ktoś Cię naciągnął ....
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
no firma w kturej to zakładałem ma dobra opinje byłem tam dzis cos przy reduktorze pogrzebał podłaczył pod kompa i mówił zeby teraz zobaczyc oni dozo tych instalacji zakładaja 12lat tam maja zakład opinia ok 2lata gwarancji moze taK ZLE NIEBEDZIE A ZNASZ SIE DOBRZE NA INSTALACJACH??
ale żeś teraz pojechał
oszczędzę Ci czasu na przeglądanie: NIE MA NA TYM FORUM NIKOGO KTO BY SIE ZNAŁ LEPIEJ NA INSTALACJACH LPG NIŻ GrzesiekK. (IMO)
pozdrawiam
Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999
wolę pchać swoje Alfa Romeo niż jeździć innym samochodem...
ty grzesiek to podpowiec mi moze taką zecz co zrobic zeby mniej palił to moze podpowiem tym gazolom co maja zrobic i tak mnie zszokowałes ze mam tak lipna instalacje!!!!!!
Założyć porządne/precyzyjne wtryskiwacze np. Matrix HD544, Hana H2000, druga sprawa reduktor ma być stabilny ciśnieniowo!!! Przy pełnym obciążeniu nie może opadać ciśnienie gazu z roboczego więcej jak o 0,2bar więc łatwo w czasie jazdy z podpiętym lapkiem sprawdzić jak się zachowuje reduktor i czy radzi sobie z silnikiem. No i kumaty gość co to ustawi jak należy, jeśli możesz pokaż zdjęcia z montażu, jak powiercony kolektor i reszta graciarni jak zamontowana, nawet źle umiejscowione wkrętki wtrysku LPG, pod złym kątem, nie równej długości połączenia wtrysk-kolektor to problemy ze spalaniem i ogólną kulturą pracy silnika.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki