Forum Alfa Romeo - Alfaholicy

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Alfa Romeo > LPG Zone

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 04-02-2010, 13:38   #151
zullo
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Moja 10-11 w trasie i 12-13 w mieście
zullo jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 04-02-2010, 20:10   #152
Slades
Użytkownik
Dwusuwowiec

Domyślnie

średnio 10L
Slades jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 08-02-2010, 18:07   #153
Vasyl
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Moja 166 2.5 V6 na trasie(autosrada-niemcy) przy ostrej jeździe 180-230km/h spaliła 17l gazu, jak kulałem się 120-150 wyszło dokładnie 12,8l gazu. Miasta nie sprawdzałem jeszcze bo gaz mam dopiero 4 dni i dlatego tak liczyłem to spalanie. Jestem zadowolony jeśli chodzi o redukcję kosztów bo jeżdżę dość sporo-minimum 3 tys km miesięcznie. Instalacja jaką zamontowałem to BRC seqent56
Vasyl jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 10-02-2010, 00:45   #154
KornelPL
Użytkownik
Rowerzysta

Domyślnie

Moja 1.8 TS 140KM teraz jak jest zima po miescie pali kolo 12/100 km Instalka to STAG 4 z bateria magicjet. Ogolnie jest zadowolony - tyle samo palil po miescie lanos 1.5 100KM.
KornelPL jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 14-02-2010, 12:19   #155
rupert-punk
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Moja 33 1.7 8v na trasie ok 10 przy 100-110km/h, miasto ...hmm ile wleję. A tak na poważnie 15-18 przy nie oszczędzaniu . Instalacja była II gen. parownik lovato ale wywaliłem attuator po były zgrzyty i teraz zamyka obrotomierz (ale skrzynia z 1.4 czyli troszkę wolniejsza).

Ostatnio edytowane przez rupert-punk ; 14-02-2010 o 12:23.
rupert-punk jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 14-02-2010, 12:46   #156
piotr_c
Użytkownik
Rowerzysta

Domyślnie

Mój bokserek 1.6 w mieście bierze ok 12,5l , natomias na trasie zadowala się ok 8 litrami LPG.

pzdr
piotr_c jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 23-02-2010, 12:34   #157
88davido88
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Moja GTV'ka ( tak wiem to herezja ) z malutką butlą w bagażniku (19,5l) pali w mieście okolo 12-14 litrów a na trasie przy spokojnej jeździe do 130km/h zadowala się 9-10 litrami.
88davido88 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
stare 23-02-2010, 21:15   #158
rafal_1974
Użytkownik
Rowerzysta

Smile

Mi natomiast moja Ar 156 1,6 z lpg pali tyle ile zatankuje hihi
a tak na poważnie 13,5 w mieście na trasie około 9litrów lpg
stare 26-02-2010, 08:14   #159
marshall
Użytkownik
Ogier

Domyślnie

Cytat:
Napisał 88davido88 Zobacz post
Moja GTV'ka ( tak wiem to herezja ) z malutką butlą w bagażniku (19,5l) pali w mieście okolo 12-14 litrów a na trasie przy spokojnej jeździe do 130km/h zadowala się 9-10 litrami.
no malutka ta butla mi sie zmiesciała 35l do Gtvki i jest jeszcze miejsca troszke
stare 28-02-2010, 10:23   #160
Jack
Użytkownik
Embrion

Domyślnie

Moja 145 1.6 w cyklu mieszanym (miasto-trasa) 8.5l a nie jeżdżę jakoś strasznie ekonomicznie
Jack jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem Quote selected text
Odpowiedz

Wróć   Forum Alfa Romeo - Alfaholicy > Alfa Romeo > LPG Zone > Ile pali wam gazu wasza alfina??

Tagi
2.0, 2.0ts, alaska, alf, alfa 166, alfadiag, alfaholicy.org, alfe, alfę, alfie, alfika, alfina, alfki, alfy, aucie, auta, autami, autem, autka, auto, automacie, automat, automatyczna, autostradzie, bagażniku, bak, baku, bardziej, bardzo, bedzie, bella, bellą, bellę, benzyna, benzynie, benzyny, berlingo, bez, będzie, bierze, blacha, blos, bmw, brak, braku, brc, być, byla, bylem, bylo, był, było, były, bym, cały, cena, cenie, chce, chcialbym, chciałem, chodzi, chyba, ciag, ciągu, cie, ciekawe, ciekawości, cię, cięższa, civic, cos, cyklu, czas, czasami, czasem, czasie, czasu, czeka, czesc, czuć, czuję, czy, daje, delikatnie, design, dla, dlaczego, dobrym, dobrze, doda, dodać, dodatkowy, dom, dopiero, dosc, dostaje, drogi, duze, duzo, duże, dużo, duży, dużym, dwa, dwie, dynamicznej, dzięki, dzwięk, eko, filtr, forum, gazem, gazu, generacji, giuliettcie, gta, ile, ilością, inaczej, instalacja, jak, jakie, jakieś, jakis, jazdę, jazdy, jest, jeszcze, jezdzie, jeździe, już, katowice, kiedyś, kilometrow, klimatyzacji, kłopot, kolo, kontrolka, korkach, krótkie, lancia, lato, litra, litrow, male, mam, marzenie, miasta, miasto, miejsca, miescie, mieście, min, mnie, moja, moje, motul, moze, mój, musze, naprawy, nawet, nej, nią, nic, nie, niemczech, niż, normalne, nowka, nowym, numer, numeru, obciążeniu, obecnie, oblicze, obrotach, obrotomierz, obrotomierza, obrotow, obrotów, obroty, odpalam, odpowiedni, odpowiedź, ogladalem, ogromne, oil, okazję, okolic, okolicach, około, oleju, ona, ono, opcje, opinię, opłaca, osiągi, osoby, ostatnie, ostatnio, padł, palą, pali, paliw, paliwo, palnik, parametry, pełni, pełnym, piekna, pierwszej, pkt, planujecie, plus, początku, podczas, podoba, podobnie, pokazuje, pokonane, polski, pompę, ponad, poprzedniego, pora, potem, potrafi, powinno, poza, pozdr, pozdrawiam, pozdro, poziomu, poznań, pracy, prawidłowo, prawo, predkosc, prędkości, prędkością, prędkość, problem, problemów, przebiegi, przejechanych, przez, przy, przyczepą, quo, raczej, real, regulacji, rzeczy, sekwencji, sosnowiec, spala, spalanie, spokojnej, szczescie, szukałem, świece, temu, ten, test, tipo, trasa, trasie, tylko, używa, volvo, wam, wasza, weekend, wiadomość, widze, więcej, większe, własnej, właściciel, wrocław, zakopane, zle, zrobiła, zwykła, zyciu

Narzędzia wątku

Zasady postowania