Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale LPG Zone - Wszystko co wiąże się z instalacjami LPG - wybór odpowiedniej instalacji, montaż, problemy, serwisowanie, porady nt. użytkowania w danym modelu Alfy Romeo, uwagi, kalibracja, strojenie itd.
    Użytkownik Embrion Avatar helbus
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    alfa romeo 156 1.8 ts 106kW +gaz sekwencyjny
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 h 21 m

Domyślnie

http://www.geg.vel.pl/ znajomy zachwalał ich podobno fajnie ustawiają gaz , wsiadają z Tobą do auta i w czasie jazdy ustawiają ci ,Ja za niedługo się tam wybieram Niedaleko tego jest tez drugi zakład na tej samej ulicy ale nie polecali mi go więc jakby ktoś się wybierał to ten proponowany zakład jest na przeciwko firmy SITA Kraków
    Ostatnio edytowane przez helbus ; 16-10-2010 o 19:59

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    AR 147 1.6 16v T.Spark '01
    Czas spędzony na forum
    8 d 5 h 25 m

Domyślnie

Cytat Napisał helbus Zobacz post
    wsiadają z Tobą do auta i w czasie jazdy ustawiają ci
    ja miałem tak samo
    Today we are living our future memories..

Menefreghista Romeo Avatar piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.
    Czas spędzony na forum
    8 d 3 h 14 m

Domyślnie

znajomy zachwalał ich podobno fajnie ustawiają gaz , wsiadają z Tobą do auta i w czasie jazdy ustawiają ci
    Naprawdę?
    A ja myslałem głupi ,że tylko tak da się poprawnie wyregulować.
    Kto chce szuka sposobu,
    kto nie chce szuka powodu.
    155 V6v12 lpg -była
    156 V6v24 lpg-była
    147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
    166 2.0 V6 TB -LPG-jest

Dingo
    Gość

Thumbs up

Ja zakładałem gaz w MEXOLu na Mogilskiej 118. Moge ich z czystym sumieniem polecić, tak jak mnie polecił ich mój kumpel. Dla zainteresowanych www.mexol.pl Pozdr

pls
    pls jest nieaktywny
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar pls
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    147 1.6 TS 16V 105CV 2005 FL LPG
    Czas spędzony na forum
    1 d 6 h 24 m

Domyślnie

Odświeżam!

Planuje w przyszłym miesiącu udać się do gazownika. Polećcie coś.
    słyszałem dobre opinie o www.m-gas.pl oraz www.bkzauto.pl

dzięki

Użytkownik Alfa i Omega Avatar JackDaniels
    Mieszka w
    Northampton (UK) / Borek Szlachecki (PL)
    Auto
    156 1.9 16v mJTD a wkrotce 147 2.0TS 150BHP GTA look
    Czas spędzony na forum
    9 d 1 h 23 m

Domyślnie

http://www.geg.vel.pl/ znajomy zachwalał ich podobno fajnie ustawiają gaz , wsiadają z Tobą do auta i w czasie jazdy ustawiają ci ,Ja za niedługo się tam wybieram Niedaleko tego jest tez drugi zakład na tej samej ulicy ale nie polecali mi go więc jakby ktoś się wybierał to ten proponowany zakład jest na przeciwko firmy SITA Kraków
    Ja tez tam zakladalem gaz i moge spokojnie polecic. To jeszcze w e36 1.8 140ps

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

auto gaz kraków opinie

instalacje gazowe kraków opinie

mexol kraków opinie

mgas opinieinstalacje gazowe kraków cenyauto gaz krakow opiniewielozawórmgas kraków opiniealfa romeo 156 montaż gazu małopolska najlepszy montażauto gaz ul myśliwska krkoctavia forum instalacja gazowa krakówopinie instalacji gazowych krakówopinie o auto gaz alfa autogdzie dobrze montują lpg w krakowieauto gaz kraków nowa hutagdzie zalozyc lpg w krakowienajlepszi instalacje gazowe w krakowiefugazi kraków opiniegdzie zakladac lpg w kakowiestag300 najlepsze zaklady lpg do samochodow w krakowieinstalacja gazowa gdzie krakówdobry gazownik w krakowielpg kraków opinieeko cars mysliwska 51 opinieauto gaz bg-gas opinieopinie o auto na gaz krakównajtansze instalacje lpg malopolskainstalacja gazowa kraków opiniegaz kraków elmot godziny otwarciaforum alfa 156 gaz w krakowieopinie instalacji gazowych kraków gdzie dobrze tanio montujagdzie w krakowie najlepiej zamontowac instalacje lpgalfa auto kraków opiniegdzie w krakowie zamontować lpgdobre instalacje lpg krakówmontaz gazu brc lpg cennik krakówkraków lpg landi forum fiatalfa auto gaz opinieinstalacja lpg gaz kraków sprintinstalacje gazowe kraków najlepsza firma opiniekrak gaz ul mysliwska krakowmontaz lpg w krakowie renomowane warsztatygdzie założyć lpg w krakowieranking instalacje gazowe kraków forumautogaz brc krakowopinie instalacje gazowe krakówmontaz instalacji gazowej krakow usanajlepsze instalacje gazowe w krakowiedobry warsztat montażu lpg krakówkraków gdzie założyć instalację gazową najtaniej gaz montarz krakowauto krak opiniegdzie zamontować autogaz w krakowielpg na raty krakówzakładanie gazu ceny krakówokolice krakowa dobry gazownikdobry gazownik okolice krakowanajlepszy serwis lpg krakówgaziarz w nowej huciemexol opinieautgaz kraków forumlpg kraków mogilskanajlepsza instalacja gazowa krakównajlepsze instalacje lpg krakówii generacja gazu w krakowieinstalacja gazowa kraków cennikm gas kraków opinieautogaz kraków grębałówgdzie w kraku dobra sekwencja gazuzakładanie gazu krakówdobry auto gaz krakowkrakow gdzie dobrze zakladaja gazm gas opinielpg na raty krakowgdzie dobrze zakladaja gaz w krkowiegdzie zakladac gaz w krakowieauto gaz krakow najlepsimontaż lpg raty kraków zakłądanie gazu krakówgdzie zalozyc inst. gaz.krakowfugazi myśliwska krakówgdzie w krakowie auto gazgaz lpg kraków gdziedobry auto gas krakówzalozenie lpg krakówgdzie w krakowie montować lpgnajtanszy montaz lpg krakowfugazi autogaz kraków opiniegdzie instalować gaz krakówinstalacja lpg gaz kraków myśliwskgaz do auta krakow opiniemgas krakóweko-cars auto gaz kraków opinieinstalacje lpg kraków opinienajlepszy montaż lpg w krakowienajlepszy auto-gaz w krakowiekrakow najlepsze zaklady instalacj gazowychkraków założenie instalacji gazowejgdzie zakładac gaz kraków

Zakładki

Uprawnienia