Witam. Mam pytanie, może ktoś polecić jakiś sprawdzony warsztat w KRK i okolicach gdzie założą mi do Alfy LPG ?? Chciałbym uniknąć jakichś czarodzieji, i trafić na warsztat który zna się na tym co robi, dlatego pytam, gdzie zakładaliście swoją instalacje i jakie macie opinie.
PS. Czemu do boxera wystarczy LPG II Generacji ??
Pozdrawiam.
... zawsze po prawej stronie >

warsztat Fugazi . Maja stronę w necie , to sobie znajdziesz namiary.
pozdro
Witam, a nieznacie jeszcze jakiegoś sprawdzonego ?? Bo fugazie nie montują Blosów, gdyż: "gdyż nie spełnia warunków kompletacji urządzeń gazowych zgodnych z chomologacją".
... zawsze po prawej stronie >

Dziękuję bardzo. Kupiłem Alfę z Landi Renzo Omegas zakładanym w Fugazi. Instalacja źle dobrana (tzn. podejrzewam reduktor lub wtryski - nie samą instalację Landi Renzo), na gazie odcina czasem przy 4,5 krpm czasem więcej, najdalej dochodzi pod 6 krpm. Bywa to mocno stresujące przy wyprzedzaniu, bo nie wiadomo kiedy się skończy "ciąg". Dalej - brak automatycznego przełączania gaz->benzyna (znowu problem, bo trzeba macać za przełącznikiem jak sie kończy LPG). Generalnie - niestety konieczne będa poprawki. Ale na pewno już nie u nich.Napisał kubacik

witam
upss to sorry , sam instalację zakładałem gdzie indziej , ale byłem u nich na regulacji bo na początku było troche problemow i wszystko bylo ok znaczy sie pomogli.
pozdrawiam
Witam
Zakładalem instalacje gazową w Sienicznie koło Olkusza. Instalacja BRC z dwuletnia gwarancja bez limitu kilometrów. Instalacje zakładałem miesiąc temu.
Pozdrawiam Adam
Auto Gaz Bg-Gas to firma zajmuj±ca się profesjonalnym montażem instalacji gazowych LPG do samochodów wszystkich marek. Bg-Gas oferuje samochodowe instalacje gazowe, instalacje i serwis lpg oraz montaż instalacji gazowych. Zapraszamy Kraków i Nowa Huta. Auto na gaz.
www.bggas.pl

Polecam firmę Eko-Cars Kraków ul. Myśliwska 51. Sam montowałem u nich BRC.
http://gaz.auto.pl/
na al jana pawla na przeciwko policji podobno dobrze robia gaz z tego co slyszalem
z alfa jest jak z kobieta... i to lubie
ja zalozyłem gaz, sekwencje na ul.beskidzkiej 7 auto gaz czy cos sa w necie jak wpiszecie adres jestem zadowolony wszystko szybko i sprawnie milo, ogonie moi znajomi zagazowali tam 4 auta i chwalą sobie
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki