GrzesiekK miałeś kontakt z listwą OMVL REG Fast (ta plastikowa - niby nowy model) nadawałoby się do do naszych TS? Dosyć tanie to jest, jakby się coś popsuło to wymiana na nową i z głowy. Ładnie można byłoby je zamontować bo dysze są pod kątem prostym w stosunku do cewek
Niestety jeszcze nie zabrałem się za czyszczenie MJ bo nie mam garażu a pod chmurką trochę zimnawo ostatnio ;/
Może ktoś mam jakiś patent jak zamontować MJ pionowo w TS, bo moje leżą i pewnie im to nie leży?![]()
Ostatnio edytowane przez wiluxx ; 22-02-2011 o 14:21
AR 156 1.8 TS '98 MOD0.66 SportPack 3 + LPG STAG-4 plus + MJ
33327&d=1314893983" id="attachment33327" rel="Lightbox_649161" >zabrałem się za te czyszczenie długo mi to trwało ponieważ każdy wtrysk przy cieniarze Musiałem barany odkręcać itp.( ty maż ułatwioną sytuację bo masz wszystko na tacy 30minut roboty , kręcenia trochę miałem
po czyszczeniu ciszej ale niestety w jednym oring poszedł trzeba będzie jeszcze raz odkręcić i zrobić go.
niewiem czy tak aż brudne były ale wyczyściłem Naftą
V6 są powody do mruczenia![]()
było i jest V6 new Cameleon
Też jestem po rozebraniu wtryskiwaczy, po ich rozkręceniu w 3 wtryskiwaczach oringi były rozwalone, tłoczki trochę przytarte (chyba przez to że listwa leżała), więc wymieniłem listwę na nową, ale tym razem montaż pojedynczo, krótkie wężyki do kolektora i wtryski pionowo, zobaczymy jak długo wytrzymają. A te stare wtryski to może kupie zestaw naprawczy i będą jako zapasowe
Ale gdybym miał teraz jeszcze raz wybierać to chyba zdecydowałbym się na HANA H2000 tylko nie wiem czy do mojego to CZERWONE?
Ostatnio edytowane przez wiluxx ; 02-09-2011 o 19:26
hm a gdzie taki zestaw naprawczy kopiłeś ?? podał byś jakies namiary i jaka cena tego.
gdzie dostanę ten zestaw??
O zestaw możesz zapytać np u: ph-jacus na allegro
http://allegro.pl/oryginal-komplet-n...819786891.html
Kupowałem u nich inne rzeczy i nie było problemu.
Ja jeszcze nie kupiłem, bo czasu ostatnio mi brakuje![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki