Zareklamowałem go oficjalnie na piśmie skoro wykładam taką kasę niech poprawia dziad po sobie. Na razie otrzymałem odpowiedz że szef wyjechał do Niemiec a reklamacja będzie rozpatrzona po jego powrocie. Mam świadomość że będą mnie zbywać na razie ale dam im ustawowe 14 dni a jak mnie wku..... to dostanie pozew i tam będziemy dochodzić sprawiedliwości.
Dam znać jak to się zakończy być może zmądrzeje i uda się polubownie.
Ostatnio edytowane przez jary17 ; 13-04-2011 o 16:20
Sorry,że się tak wtrącam,ale chciałbym zapytać o tą lambda czy jak non-stop mam 0.5-0.6 V to mam cały czas ubogo czy jak? Dodam,że mierzyłem przez ac gas synchro,a jak stoję na pedale to leci tak stale i powoli przykładowo z 0.67->0.57 V w tym czasie zmieniam biegi i cały czas idzie tak i koło 0.5 zatrzymuje się.Bogato czy ubogo
?
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili,Turismo Internazionale,Quadrifoglio Verde...Pytasz kobiety o wiek?
A no właśnie,o znaczenie tych słów również się nie docieka...to się czuje.
Mówisz o którym boxerze z podpisu?
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
Aaa przepraszam oba zagazowane,ale mam na myśli 1.4![]()
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili,Turismo Internazionale,Quadrifoglio Verde...Pytasz kobiety o wiek?
Czy przypadkiem 1.4 nie ma tytanowej sondy prądowej? Wtedy nie należy jej wogóle podpinać pod instalację LPG.
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
Szczerze to nie wiem czy tytanowa czy cyrkonowa ma być,ale mam teraz jakąś uniwersalną NTK.Na tym moja wiedza się kończy.Może odłączyć?Czy jak już włożyłem rzepę to nie ruszać?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki