Mam pytanie do bardziej obeznanych. Niedawno zakładałem LPG do swojej funi, z gaziarzem umawiałem się*na reduktor KME Gold i za taki zapłaciłem. Teraz przez przypadek przy okazji czyszczenia styków od Selespeeda, wyjąłem akumulator i zobaczyłem, że reduktor u mnie to KME Red, a nie Gold. Po prostu mnie zatkało. Mam do niego jechać z powrotem i reklamować, czy to to samo co Gold?
KME RED to oznaczenie homologacyjne/typu producenta, bite zarówno na Goldzie jak i Silverze. Jaki kolor rdzenia ma reduktor? Miodowy/złoty czy srebrne Alu? Jak Gold to ma być złoty rdzeń i dwa wyjścia gazu, prawidłowo mają być użyte oba aby w pełni wykorzystać możliwości reduktora.
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.
shrek2oo7 thanked for this post
No to flaszka z Ciebie, adres do wysyłki wyślę Ci na PRIV ;]
156 3,0 V6 24V Q2 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w nieustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Fabryczne blokady rozrządu 2.5/3.0 V6 24V, 3.2 V6 24V - możliwość wypożyczenia.

Pewnie, że flaszka Ci się należy, może za rok wybiorę się na zlot to rozpracujemy, a jak nie to przyjadę na regulację instalacji bo coś czuję, że ten mój gaziarz nie do końca ją wyregulował tak jak trzeba, w piątek pojadę do niego na poprawkę
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki