Witam, chciałbym założyć do mojej 147 gaz V generacji. Może ktoś z was może polecić stację w woj. Łódzkim, może Wielkopolskim? Chyba, że proponujecie instalacje VI generacji, ale pytanie jak wcześniej, czyli gdzie jest firma godna polecenia. Co do typu instalacji, chcę mieć jak najmniej awaryjną, czyli dającą zysk z przejścia na gaz. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Ja proponuje IX generacjeAuto zapierdziela jak szalone
![]()

... chciało się Panią? To zap$!%^@#* na nią !!
a tak poważnie... Przy obecnej cenie 98 na poziomie 5,40i apetytem na paliwo 10-12L - mieszkając w mieście.... też zastanawiam się nad gazem ;(
Po prostu czysta ekonomia... przy niewielkim przebiegu zwróci mi się po roku... albo zrobię 2 razy tyle km i się nie zwróci NIC...![]()

Jeśli nie masz silnika z bezpośrednim wtryskiem typu JTS , to w zupełności wystarzy sekwencja IV generacji.
No chyba że masz takie widzimisię a na to już nie ma rady.

Cześć!
Pod trzepie się pod temat V generacji.
Mam AR156 2.0 JTS super silnik.Założyłem do niej in-stalkę IV generacji. Ekonomia jazdy bez zarzutu , poprawność pracy tez , jest trochę tylko za wolna w momentach przełączania gaz-benzyna a w tych silnikach ze względu na wtryski w głowicy musi to robić często, o trwałości na razie nic nie powiem bo przejechałem dopiero 8tyś z groszami.
Teraz chcę kupić jeszcze jedną Alfę też z takim silnikiem i też chce założyć LPG ale już V generacji.
Jeśli ktoś z was ma taką instalke lub wie gdzie FAKTYCZNIE zakładają to proszę o wiadomość.
Nie założył bym IV gen do JTS a V kosztuje minimum 5500 więc nie taka znów oszczędność... Tutaj masz firmę montującą w Łodzi : http://www.autobayer.pl/index.php?op...=127&Itemid=82
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Dzięki za namiary .Podzwonię do nich i dam znać co mi powiedzieli.
---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 06:58 ----------
Dzwoniłem do nich. Niestety na dzień dzisiejszy V generacje , która wykorzystuje wtryski fabryczne silnika , mają przygotowane tylko do aut grupy VV (FSI , TSI)
Będę szukał dalej .
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki