Pomocy koledzy. Przygazowałem mocno z piskiem opon na gazie i nagle przestało pobierać gaz. Przełączyłem na bęzynę i jedzie. Czy może jakiś bezpiecznik? Ale gdzie? A może jakiś automatyczny zawór się zakręcił? Ale równiesz szukałem go i nie wiem gdzie.
Model Alfa 166 rok 1999 2.0 TS
Pomóżcie i pozdrawiam. Nie mogę tutaj znaleźć opisu na temat takiego mankamentu.
Andi
PS.
Help me Panowie i PanieZawsze podnoszę rękę jak się wymijamy. Chyba znacie tą tradycję
![]()
Ostatnio edytowane przez Andi-166 ; 26-09-2011 o 14:06 Powód: Pomoc gaz sekwencyjny Alfa 166

heheheeheheheh dobrze piszesz feecle
Ale na poważnie (bo zakładam że kolega tankuje czasami) to jaki masz komp gazu? Jak zachowują się kontrolki na wskaźniku? Świecą? Mrugają? Często? Powoli? To wszystko ma znaczenie. I a tym Twoja ingerencja się skończy jak nie znasz się na klamoceniu. Żeby brnąć poszukiwaniami dalej to musisz mieć kabel albo wizyta u gaziarza. On ma kabel
P.S.
A czy ja Cię czasami na żernickiej i okolicach czasami nie widziałem? Jakiegoś ciemnego TSa mijałem parę razy.... i na Bisek`u chyba ze dwa.... Napisz jaką masz instalkę bo ja mam kabel więc moglibyśmy się spotkać.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki