myślałem właśnie o STAGU bo wiele wmiare pozytywnych opini ,ale z rozmowy wynikało że głównie KME zakładają i robili już kilka alf, BRC w moim rejonie troszke drogie a i w warsztacie w którym te klamory zakładają to sądzą że tylko BRC reszta to szajs
AR-156[1,8ts-144KM] 97r

ja w marcu za brc sequent 24 dałem 2200 jak narazie jestem zadowolony

Od dwóch miesięcy jeżdzę na LOVATO. Kosztowała mnie 2200, montaż w firmie Expert Roczniak.Dokładnych parametrów nie znam, jednak gaziarz mówił że w tej chwili jest najszybsza na rynku, chodzi o wtrysk. Mogę ją polecic.Auto sie spisuje bardzo dobrze.Na BRC radze uwazac, kolega zamontowal w Vectrze i w ciagu roku pare razy odwiedzal serwis.Chyba że to rzeczywiscie wina gaziarzy.A STAGA zdecydowanie odradził mi mój monter.Mówił że jest dobra ale nie dla Alfy.

BRC to obecnie jedne z najlepszych instalacji na rynku. A tak naprawdę to jak jest dobra instalacja (nie koniecznie najlepsza) to ważniejszą kwestią jest warsztat który zakłada. Jak coś to znam naprawdę bardzo dobry warsztat w Katowicach, jakbyś chciał namiary to pisz na PW. Pozdrawiam
dzisiaj byłem odebrać autko i klapa wszystko ok tylko licznik kilometrów cały czarny niewyświetla km. została do poprawy- szkoda!
AR-156[1,8ts-144KM] 97r

Nie mam pojęcia czy jakaś inna firma niż STAG daje tak dużo opcji do ustawiania, widziałem już oprogramowanie u znajomego mechanika w wersji 8.0 no i sorry ale tam parametrów do ustawień jest mnóstwo, najgorsze ze mój sterownik jest troszkę leciwy i u mnie akurat wiele z tego sie nie przydaje
odebrałm uf-jak narazie wszystko bangla jeżdże raczej spokojnie ja już w rajdówke sie niebawie wiek nie ten i za kółkiem już mam tych setek km przeszło mito
AR-156[1,8ts-144KM] 97r

Oj tam, uwierz mi że za kierownicą Alfy zawsze najdzie Cię ochota na odrobinę szaleństwa![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki