Witam Szanownych Kolegow,
W ubieglym miesiacu szukalem dobrego zakladu w celu zainstalowania LPG w moim 2001 AR 156SW 2.5 V6. Na tym forum szukalem informacji i kontaktu by nie skrzywdzic mojej prawie 200 KM maszyny. Po dlugim namysle jak rowniez konsultacjach trafilem do Garazu w Lodzi przy ulicy Wolczanskiej 13. Z pracy chlopakow jak i dobranego sprzetu jestem bardzo zadowolony. Od miesiaca jezdze po trasie Lodz - Bratyslawa - Lodz i nie ma najmniejszych problemow. Leszek naprawde jest wysokiej klasy fachowcem. Warsztat ma rowniez swietnego mechanika od Alfy i Fiata. Jedyny minu to dlugi okres instalacji. Miala sie zakonczyc w 2 dni a trwala prawie 5Nie mniej jednak, szczerze polecam i jestem przekonany, ze nie bedziecie zawiedzeni.
Pozdrawiam - Muciek
Powiedz co Ci zamontowali?
chłopaki z Żelaznej,Malownczej, też robią dobrą robotę
Poszukuję silnika 3,0 12v
Czesci AR 155 ,146
GG 8401768

Tutaj nie jestem eskpertem, ale komputer Diego G3, wtryski Hanna, Tomasetto, 8mm miedz, i pewnie o czyms tam jeszcze zapominam. Mialem troche watpliwosci co do Diego ale jak narazie bardzo dobrze sie spisuje. Rowniez obawialem sie o spalanie po przejsciu na LPG. Jak narazie po trasie jadac z Lodzi do Bratyslawy z predkoscia 150 km/h 14 litrow na 100 km (po A kolo Piotrkowa w porywach do 220 km/h). Wiec wedlug mnie nie jest bardzo zle![]()

Może daj jakiś konkretniejsze namiary?! Nr.telefonu itd!
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki