Czołem Panowie.
Jak w temacie potrzebuję szybkiej opinii o jakości gratów do instalacji z tego linku : http://www.grupeo.pl/olsztyn/oferta,groupon,194158.php Dziewczyny rodzice zastanawiają się nad tą instalacją do swojej 156 1.8 T.S. Cena jak widać dosyć atrakcyjna, stąd ich zainteresowanie. Jeżeli mógłby się ktoś ogarnięty wypowiedzieć wypowiedzieć na temat podzespołów to byłbym bardzo wdzięczny. Sam nie mam pojęcia o instalacjach gazowych a o opinię zapytali mnie. Do końca aukcji zostało 7 godz, więc z góry dzięki za pośpiech![]()
Stag 300 - normalny komputer, jest OK.
Wtryski które podali - do wymiany od razu.
Nic nie mowią o reduktorze - zapewne będzie to AT09 Alaska ktora wystarcza do 70KM![]()
Generalnie jak widać jest to minikit z AC, dodatkowo zero opinii o warsztacie. Może być mina, ja bym odpuścił.

Tania instalacja i kiepskie podzespoły to dużo problemów w późniejszym użytkowaniu.Lepiej dołożyć pare stówek i cieszyć się bezproblemową jazdą niż tracić czas ,nerwy i pieniądze .stag 300plus o.k. ale reszta gratów to pewnie najtańszy szajs więc nie wiele piszą.
Na tym ludzi właśnie ładują w wałaSterownik dobry, reszta SYF, tak samo jest z komputerami, że procesor h*j wie jaki a płyta główna to szrot... Liczy się cena i zawinięcie z rynku jak największej ilości pieniędzy
A później zamykają firme na patyk.. i otwierają nową
![]()

Dzięki bardzo koledzy za opinie. Oczywiście do zakupu nie doszłoTak myślałem, że w tej cenie to syf, ale wolałem się upewnić
Temat można zamknąć.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki