Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale LPG Zone - Wszystko co wiąże się z instalacjami LPG - wybór odpowiedniej instalacji, montaż, problemy, serwisowanie, porady nt. użytkowania w danym modelu Alfy Romeo, uwagi, kalibracja, strojenie itd.
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
mlodyamper2
Tak przy okazji, ktoś wie przy ilu obrotach 2.0 8v
ts 144km ma odcinkę na pb, ktoś już sprawdzał

? Gdzieś wyczytałem, że przy 7300 ale nie chce mi się w to wierzyć. Przecież to nie hondowska szlifierka.
U mnie odcina przy 6200obr
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

-
07-01-2012 00:18 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Rowerzysta
-
Użytkownik
Romeo
u mnie na gazie odcięcia brak bo mam starą instalację i raz się przestraszyłem bo na jałowym biegu mi się gaz zblokował i było ponad 8000 obr, myślałem że mi silnik wyskoczy ale na moje szczęście nic się nie stało...
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

-
Użytkownik
Pirat drogowy
Ford to samo zamyka obrotomierz na LPG,ale on ma od 1995 roku LPG i jest ok tylko o jego sprzedaży stacji demontażu pojazdów przesądził fakt skrajnego wyeksploatowania. Auto było firmowym wołem roboczym firmy robiącej konstrukcji ze szkła nikt go nie oszczędzał był '' butowany '' gaz holenderski II gen. Na trwałość raczej wpływa zły serwis,kiepski olej,nie patrzenie na wskaźnik temperatury hehe ,skład mieszanki...sami wiecie.
Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy ?
http://www.wloskiepodkarpacie.pun.pl/forums.php
Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia