• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkajmy się - KULIG w Suścu

• Autor wątku Autor wątku Nika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Nika

Nowy
Auto
Była:147 1.9 JTD 8V 115 km Jest: AR 147 FL 1,9 JTDm 16V 150km
Hej wszystkim!

Dawno się nie spotykaliśmy, więc zapraszamy wszystkich serdecznie na kulig do Suśca k.Tomaszowa Lubelskiego.

Lokalizacja dobra dla Lubelskiego i Podkarpackiego grona. Termin jest dość długi, więc można zarezerwować sobie czas z rodzinką :)
Cztery lata temu było świetnie, więc teraz też gwarantujemy super zabawę :)

Więcej informacji będziemy podawać na bieżąco.

Na wszelkie pytania udzielimy odpowiedzi z [MENTION=18770]solek[/MENTION] :)

346.jpg

Załączniki

• 0b22f43ad992cfed.jpg
    0b22f43ad992cfed.jpg
    188.4 KB · Wyświetleń: 72
Kurde, moje tereny :) A śnieg będzie??
Prognozy nie są optymistyczne niestety...

śniegu jest dość dużo i powinien wytrzymać, zapraszamy, to może dla orientacji wstępnej zaczniemy robić listę, kopiować i dopisywać

1. solek - 1 os

Jeżeli można to ja wstępnie się piszę plus 2 osoby

pewnie że można, dopisuję
1. solek - 1 os

2. Nika - 5 os
3. Reggie4ever - 2 os
4. piotriix - 2 os ?

no to jak można wstępnie to my też:
1. solek - 1 os
2. Nika - 5 os
3. Reggie4ever - 2 os
4. piotriix - 2 os ?

5. arteg - 2 os (wstępnie) i 2x cały pakiet

a jak liczone za kulig są dzieci 4letnie?i czy mogą wgl brać udział w kuligu?

a jak liczone za kulig są dzieci 4letnie?i czy mogą wgl brać udział w kuligu?

z tego co się orientuję to jeżeli będzie siedzieć na kolanach to nic nie doliczają, a jedzenie to normalnie według cennika lub razem opiekunem

Pytanie a co jak śniegu nie będzie?

W Suścu leży zawsze najdłużej więc raczej będzie :)

Witam wszystkich zainteresowanych, no i niestety moja otwarta lodówka nie podołała wyzwaniu zatrzymania zimy, śnieg dość raptownie znikną i musimy odwołać kulig przykro mi bardzo, ale natury nie oszuka :(

No to za rok damy radę :D

A może jakieś zawody kartingowe :) w Zamościu jest jakiś tam tor zadaszony całoroczny a kto wygra później stawia.... po faworku :)

Amortyzatory
Powrót