Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
Użytkownik Embrion

No tak , juz poprawilem
-
-
Użytkownik Alfa i Omega

coś nie tak z tłumikiem - jakoś dziwnie wisi...
AR166 2.5V6 '99 Sportronic
Użytkownik Romeo

Napisał
tomaz 
coś nie tak z tłumikiem - jakoś dziwnie wisi...
tak samo wisiał u mnie jak sie zerwał a dobrze go potem przymocowac nie jest łatwo.
Co do ogłoszenia to troche mało interesujące....poza tym na aucie jest napisane 2.5 v6 a w ogłoszeniu moc 140km - powinno byc 188km jak ktos jest dokładny. Z przodu widac obtarcia pod prawym reflektorem, wewnątrz jest telefon i kiera w drewnie co powinno wskazywac ze powinny byc spryskiwacze reflektorów a ich niema - może bita? Cena jest ok ale troche bym sie bał.
Użytkownik Romeo

Napisał
matber1 
poza tym na aucie jest napisane 2.5 v6 a w ogłoszeniu moc 140km - powinno byc 188km jak ktos jest dokładny.
Gośc sie pomylił powinno być 140-kW czyli 190 KM, 188 KM było w rocznikach od października 2000 roku wzwyż. Więc ta raczej ma jeszcze 190 KM.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo Wypożyczę oryginalne blokady rozrządu: TS 16v 1.8-2.0; V6 24v 2.5-3.0
Pomiar grubości lakieru.

a może ktoś kto ma blisko podejdzie i poogląda czy warto a może ktoś widział już?

Widziałem to "cudo" daj sobie spokój- jak wracałem z Bochni to tam stanąłem i masakra. Kilka autek ogladaliśmy i wszystko prane dla klienta i przygotowane na "silikon" -NIE POLECAM!
-
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (2 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
- felek14,
- wotEk
556116051
, marpex targowisko opinie, bartexcar opinie, mario260 opinie, tel.556116051, http:otomoto.plalfa-romeo-159-c22384603.html, czyj to numer 556116051, 556116051 co to za numer, otomoto.pl, marpex po powodzi, opinie o mario260, mario260 opi, komis mario260 opinie, alfa 147 oz racing, gg 1549012, bartexcar katowice opinie, kraków komis polinar opinie, lider car wieliczka opinieTagi dla tego tematu
Uprawnienia