21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
faktycznie jest nas coraz mniej... i co dziwne to że jak była zima to nie było problemów z frekwencją... może właśnie w tym sęk że jest ciepło i każdy ma inne plany
ja już się tłumaczyłam wcześniej, wyjazd na 100 lecie do Mediolanu wymaga trochę przygotowań dlatego nie mogłam Was zasilić swoją skromną osobą...
thing?? a może papier z Italii chcesz??![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Aniucha: papier to moze nie, ale jakbys jakies ciakawe gadzety wyczaila to ja bym sie chetnie pisal![]()
Ayem Ty jako jedyny masz "normalne" wymagania więc postaram przywieźć jakieś pamiątki
dla thinga oczywiście papierPiterowi 8C.... jakoś dam radę
Ligar też ma życzenie... postaram się nie zawieźć
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Aniucha a jooooooooo????????Ayem Ty jako jedyny masz "normalne" wymagania więc postaram przywieźć jakieś pamiątki
dla thinga oczywiście papierPiterowi 8C.... jakoś dam radę
Ligar też ma życzenie... postaram się nie zawieźć
![]()
![]()

a ty mi dołóż na paczka bo musza jednak ci wysłać
Aniuchy nie pytom co dlo mnie bo mie nie lubi to mi nic nie przywiezie

Czy to ty wyjeżdżałes za mną spod Plazy jakieś pół godzinki temu? Ramki z tyłu widziałem. Widziałem Cię też kiedyś w myjni pod Obi, ale ramki dopiero jak odjeżdzałes i nie było jak zagadać. Widać bywamy w tych samych rejonach.
A co do cytatu i frekwencji to może w końcu się pojawię na spotkaniu, zwłaszcza że niektórych aktywistów m.in. w osobie Aniuchy, Pitera i Bociana poznałem już osobiście kiedyś w Katowicach i chętnie Was spotkam znówProblem tylko taki ze średnio czasowy jestem w te wieczory ale w wakacje się to zmieni
![]()
E.T. Tak to ja żem był w Plazie i pod OBI, właśnie dumałem czy takie ładne 164 to klubowe może![]()
Pozdrawiam,
Piotrek
bocian, a kto cie lubi ?
.................:::::in search of sunrise::::.................
może i bym sprzedał -> http://www.forum.alfaholicy.org/samo..._dynosoft.html
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki