21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..

Photoshop wylal sie na moje biurko
Ale autko jest swietne![]()
http://www.dobraelka.pl ranking szkół nauki jazdy, testy na prawo jazdy kat. B
a że Cię Tomeczku lubięa jeszcze bardziej Gosię to macie jeszcze to
![]()
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna
wstyd, kpina, żenada.. tak w 3 slowach można ująć to co się stało... nawet amerykańscy naukowcy nie byli w stanie na pierwszy rzut oka określić co było przyczyną stukania koła aniuchy05....
za przegub Tomaszu dziękujęsię pewnie zjawie w żywcu po niego
![]()
no cóż... ja się tylko cieszę że żyję bo pewnie z przegubem mogłabym dojechać... z tym raczej nie![]()
co do atmosfery to zawsze taka jest dlatego mam nadzieję że w KRK będziemy widywać się częściej![]()
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 26-03-2010 o 06:29
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...

Przepraszam bardzo. A kto kurde pytał w rozmowie telefonicznej czy jest zrobione to i to???? Amerykańscy aukowcy owszem nie wyczaili ale jeden kolo tak ,i teraz się o tym milczy naforum ? no nie tak byc nie moźe .A że kierowca nie sprawdził ,wskazówki. Zakochany/a czy co.
A ku..a mówiłem jest kierowca ten a ten! Aniucha teraz za puźno- takiego przegubu juz nie dostaniesz,no chyba że wyciągniesz z mojego wozu,albo wezmiesz spraya i ten stary pomalujesz. Pamietaj ! Jest kierowca kur.a Ty i zaden H.j nie ma prawa robic bez mojej wiedzy!!!!!!!!
siema.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA!!!!
147 GTA 3.2 Q2
Tomaszu nie denerwuj siękierowca zakochany ma prawo być to nie myśli racjonalnie
ja wiem że już takiego przegubu nie dostanęnigdzie
a bella oczywiście bez Twojej wiedzy ruszana nie będziea stała jak Matiz
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
hejka.
Sorki, że uciekłem tak szybko, ale po pierwsze byłem przypadkiem a poza tym byłem z dwu miesięcznym synkiem i sytuacja wymagała ewakuacji
Jeśli mi się uda to zaglądnę na następny spocik i się przedstawię.
Pozdrawiam
Cicioriina

witam wszystkich tak sledze ten topik i mam pytanie czy nastepny spocik nie bedzie przypadkiem w srode zaraz po swietach??bylo by zajebiaszczo bo moglbym przyleciec do was moja belka
![]()
o co k'mon???

[QUOTE=mrutyna;299604]a że Cię Tomeczku lubięa jeszcze bardziej Gosię to macie jeszcze to
Mistrzu M..)))) wieeeelki ciumek dla Ciebie za te fotki
))))i łapka z parkingu hihi
)))no teraz to juz sie na amen zakochałam
haha w Belli oczywiście
![]()
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA!!!!
147 GTA 3.2 Q2
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki