Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice-G. Śląsk
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD tajemnicze KM 2000r, cosmo-blue, SportPack
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    9 d 13 h 28 m

Domyślnie Odświeżanie lakierów oraz spawanie zderzaków.

Witam,

Cóż powoli zaczynają się piękne dni i nowy sezon, a to oznacza czas na poprawki karoseri.
    Przez zime moja Bella niestety doznała kilku na szczęście nie poważnych rys (przez idiotów nie umiejących parkować, nie wspominając o pękniętej ramce klubowej ale dziś już naprawiłem ), jedna większa rysa (zawieszenie sportpack + krawężnik = ... ) oraz pęknięcie na przednim zderzaku gdyż podczas holowania zbyt ostro skręciliśmy i belka w środku nawet się przestawiła, a hak przejechał po zderzaku...

Znacie jakieś sprawdzone, tanie czy coś w tym sensie miejsca gdzie można pospawać zderzak?

Oraz co polecacie na odświeżenie lakieru, nie małe ryski i gdzie polecacie?

Chciałbym ładnie zakryć te wszystkie niedoskonałości + nałożyć jakąś warstwę ochronną.

Interesują mnie miejsca: Mysłowice, Katowice, Sosnowiec (w pobliżu).

Pozdrawiam i mam nadzieje, że temat przyda się nie tylko mi
    http://www.forum.alfaholicy.net/nasz...meo_156_a.html
    "Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    1 d 10 h 36 m

Domyślnie

Izane zadzwoń do mnie ja Ci podam namiary na chłopa co mi spawał zderzak po zderzeniu z sarenką tu masz foty jak wyglądał zderzak przed a po to już na żywo widziałeś http://www.forum.alfaholicy.org/memb...s-zderzak.html
    ps. dobrze że jesteś facetem bo jak ja pojechałam w kwestii rozeznawczej to pan zaśpiewał dość dużą kwotę a wysłałam znajomego to zmniejszył cenę ciekawę czemu wziął mi coś. ok 100 zł za całość - Tobie weźmie znacznie mniej
    Załączone adresy Załączone adresy

http://www.forum.alfaholicy.org/members/aniucha05-albums-zderzak.html

I'd rather push my ALFA than drive a BMW...

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

jak zakryc pekniecie w zderzaku

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia