Mam podobne pytanko. Czeka mnie wyjazd do Koszalina, orientuje się ktoś może jak wygląda jedynka od Śląska po Świecie?
Zapraszam wszystkich na imprezę w Częstochowie![]()
Zawody kartingowe - 28 stycznia 2012 - Częstochowa - JKAR.org

By się przydało bo ceny są poeane, ale śmiem wątpić czy się uda... ;/

"chcemy zablokować będzie droga ..."
do szkoły niech idzie ten , który to pisał a nie drogi blokować![]()

Haharzeczywiście
Nie oglądałem tego drugiego
![]()

Witam,nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale na zwykłe pytanie z tego zakresu nie znalazłem lepszego.Znacie może jakieś godne polecenia firmy budujące domy w systemie szkieletowym?Wczoraj spędziłem chyba z 6 godzin przeglądając różne fora budowlane ale większość informacji była albo stara albo same kłótnie nie poparte niczym konkretnym.Tak że może ktoś z was budował albo mieszka w takim i może coś konkretnego powiedzieć albo znacie kogoś kto ma lub może polecić konkretną firmę (nie wiem jak z pseudo reklamą więc nazwy mogą być na priv)Zima niedługo się skończy a nic do tej pory nie znalazłem.Najbardziej interesują mnie firmy z małopolski.Będę wdzięczny za każdą informację.
odezwij sie na priv - czego szukasz![]()
Koledzy mam pytanko.
Znalazłem w Chrzanowie gościa KarmaGiedon (albo raczej on mnie znalazł). Chciałem kupić do alfy 156: rure IC-Turbo, chłodnice i jeszcze taki plastik. Miało dojść do tranzakcji i miał mi to wszystko wysłać za pobraniem...ale teraz powiedzieł ze nie wyśle bo już pare osob od niego paczki nie odebrało i musiał płacić za przesyłke. Chciał żebym po to przejechał sam, ale za bardzo mi się to nie opłaca. Nie mogłby ktoś to od niego odebrać i mi normalnie po prostu wysłać. POZDRAWIAM
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki