Mam takie pytanko dla Alfaholików z Bielska i okolic, ponieważ szukałem na forum tematu o cyklicznych spotach w Bielsku i nigdzie takiego tematu nie znalazłem więc co powiecie na taką propozycję aby organizować co jakiś czas cykliczne spotkania takie jakie są organizowane np w Krakowie??
Dobry pomysł![]()
A na kiedy ustalamy taki dzień miesiąca?? Przyznam że pomysł całkiem fajny![]()
pafcioooo, co ile były by spotkania ?

Wg mnie cykliczne spoty to kwestia dogadania się i najlepiej jakby wszyscy którzy są tym tematem zainteresowani dawali na forum też swoje propozycje. Natomiast ja proponowałbym spotkania raz w miesiącu (chyba że wielu osobom z czasem to się spodoba to możemy zwiększyć częstotliwość spotów) i proponowałbym np pierwszą sobotę miesiąca ponieważ pewnie większość osób albo pracuje na zmiany tak jak ja albo się jeszcze uczy w tygodniu.
Miejsce spotkania może Tesco, a jak będzie padać to Gemini na parkingu podziemny???)

Ja jestem jak najbardziej za![]()
Bardzo dobry pomysł ogólniez Tymi terminami to wiadomo zawsze się można dogadać ale fajnie by się było spotować przynajmniej raz na miesiąc ekipką bielską
Samochód Idealny.... to taki którego nie trzeba tuningować
ALFA <zakochany>

Jagiel muszę powiedzieć że jeżeli chodzi o miejsce spotkania to pomysł jest niezły. Jestem jak najbardziej za Twoją propozycją jeżeli chodzi o miejsce spotkań![]()

W takim razie ja proponuje zorganizować pierwszego takiego spota 10 lipca. Jeżeli chodzi o godzinę to dokładnie możemy dogadać się przed samym spotem ale myślę że godziny wieczorne byłyby najlepsze. Oczywiście miejsce to parking tesco a jak będzie padać deszcz to możemy spotkać się na podziemnym parkingu Gemini.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki