• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kto na zlot we wrocku?

Auto
auto na ropa
Witajcie. Zakładam temat bo termin co raz bliżej. Myślę, że małopolska, zagłębie oraz śląsk zaszczyci swoją obecnością na zlocie. Można wstępnie ustalić sprawy wspólnego wyjazdu. Razem raźniej.:D

Jak chcecie jechać, żeby tam spać, albo jeździć na torze to lepiej się zapiszcie :)

Na nocleg mamy 100 miejsc, w ostateczności 120, a na tor jedynie 50. Czyli miejsc zabraknie przed rozpoczęciem na bank :P

Tak to wygląda w tej chwili: <majkel/2091820> w sumie mamy: 101 uczestników, 129 śniadań do wydania, 88 noclegów, 73 osoby na imprezie piątkowej, 91 osób na imprezie sobotniej i 36 osób na tor

Ostatnia edycja:
Spokojnie my lecimy przynajmniej w 4,5 aut ,a na pewno jeszcze ktoś się znajdzie

Pzdr

W zależności od tego, gdzie będę akurat wtedy - albo z Krakowa, albo z Bełchatowa będę jechał. Ewentualnie gdzie alfę będę przetrzymywał. ;)

A ze świętokrzyskiego dałoby radę się z Wami załapac ??

Ostatnia edycja:
Tez bym się przejechał, zależy czy nic nie wypadnie ;/ a tak to z rybnika na a4 i jazda na Wrocek heh na miły weekend :)

witejcie

jo byda jechoł we sobota fest rano, zostaja na noc i byda sie integrowoł, ale chyba trocha mniej niz we tamtym roku...

Witajcie. Zakładam temat bo termin co raz bliżej. Myślę, że małopolska, zagłębie oraz śląsk zaszczyci swoją obecnością na zlocie. Można wstępnie ustalić sprawy wspólnego wyjazdu. Razem raźniej.:D

dobry temat :D
ktoś z tychów się wybiera? (w sobotę;))

Ja bym się też chętnie podpiął ale nie wiem jeszcze czy będę miał wtedy wolne a decyzję pasowało by podjąć co najmniej na wczoraj....

zapraszamy wszystkich, Wrocek to zaj...biste miasto do zabawy. Bedziecie mieli co robić do rana:)

sobota rano ze 4 alfy pojada z BB

no to i ja sie zamelduje bo już oficjalnie moge potwierdzic ze jade :)

Amortyzatory
Powrót