Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
-

Napisał
bocian
no i w kuńcu mądrze prawisz chopie - ino żarcie , godka , jakaś rozrywa ogólna a zwiedzoł byda jak już byda na emeryturze
ino mom pytanie czy to je tyn kerfur co jes kole świoteł na gównym skrzyżowaniu we łolkuszu po lewy stronie stoi jak byda jechoł łod DG ?
aha - i w bala moga zagroć jeszcze roz ( na zlocie wygrołech ) :-)
dokładnie gdzieś tam stoi tyn carrfour!!!
---------- Post dodany o godzinie 21:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:45 ----------

Napisał
lucas12053
kasiory stracisz i nic nie zobaczysz a jeszcze do roboty masz iść, lepiej z nami sie poznakomić
!!!
-
25-08-2010 21:48 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Alfa i Omega

Napisał
drobiazdzek
czytając Wasze wypowiedzi, widzę, że
spotkanie zorganizujemy chyba bez zwiedzania, bo każdy dopiero ma czas popołudniu, a na to trzeba więcej czasu niż godzinka. A zatem ogłaszam wszem i wobec, że zbiórka w Olkuszu, na parkingu przy Carefour o godz.15 do 16. Potem ustalimy jakiś malutki kursik przez Olkusz i a potem jedziemy na obozowisko. Każdy bierze co może (gryla, wałówa, trunki, kocyk, laptopy, kabelki, krzesełko itp.) Można też w piłe pociupać - miejsce jest ( bocian?)!!!
Ale po co Ci laptopy i kabelki?
Handlujesz tym? XD <żart> 
POZDRO
Ostatnio edytowane przez Młody_Alfista ; 25-08-2010 o 22:21
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja

---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

-

Napisał
Młody_Alfista
Ale po co Ci laptopy i kabelki?
Handlujesz tym? XD <żart&
gt;

POZDRO
bo są tacy co się z tym nie roztają
-
Użytkownik
Alfa i Omega
aha, ja do tych nie należę
, wezmę tylko cyfrówkę, jakby ktoś miał jakiś lepszy sprzęt to niech tez bierze bo jednak moja cyfrówka zbyt nowa nie jest

---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

-
-
pisało wcześniej

Napisał
drobiazdzek
A zatem ogłaszam wszem i wobec, że
zbiórka w Olkuszu, na parkingu przy Carefour
o godz.15 do 16.
Potem ustalimy jakiś malutki kursik przez Olkusz i a potem jedziemy na obozowisko. Każdy bierze co może (gryla, wałówa, trunki, kocyk, laptopy, kabelki, krzesełko itp.) Można też w piłe pociupać - miejsce jest !!!
-
Użytkownik
Alfa i Omega
Właśnie pytanko
jak się nazywa to miejsce gdzie pojedziemy/robimy ten zlot?

Ola[*] Kuba[*]

-
po raz ostatni powtarzam, ten kawałek pola nazywają KOBYLICA, jest to na drodze z Jaroszowca na Bydlin...
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
bocian
pisało wcześniej
Mój błąd.Sorry.
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia