no i po spotkaniu, było miło choć grono małe i co dziwne dopisali ci którzy tylko temat obserwowali..., dziękuję wszystkim za przybycie i wzajemne poznanie się, nastepnym razem będzie lepiej..., chyba..., aha no i pozdro dla kierownika czarnej 166 na olkuskich blachach, z klubowa ramka, ktory sie zamiast zatrzymac przy alfach, mrugnal awaryjnymi i poszedl se na zakupy, no bezczelny...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
to ile alfiątek przyjechało ?no szkoda ze wam pogoda nie dopisała , i jeszcze raz sorry ze nie przyjechałem , ale tak jak mówiłem opojechałem na dni woj. sląskiego na muchowiec i powiem ze warto było
hehe
4 alfinki, mazda 6, i pare alfin, ktore obok przejechaly...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
spoko-grosz do grosza i bedzie kokosza hahaha
AR-156[1,8ts-144KM] 97r

Dobrze ze się spotkaliśmy bo chociaż pogadaliśmy jak można by było zrobić/zorganizować następnego zlota/spotaszkoda ze pogoda nie dopisała
ja za 2-3tyg. będę w Polsce na sobotę wiec jak coś to na pewno wpadnę.
P.S mój tata po spotkaniu powiedział "taka 166 to nawet bym se kupił żeby trochę czasem zaszaleć
Niedługo(mam nadzieje od jakiegoś większego zlota już niedługo) będę miał tatę Alfaholika
POZDRO
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]
drobiazdzek wybierasz sie na summer car party?![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki