A Italauto Katowice ? Dzwoniłeś ?
cieplin
-bez auta-, Sośnicowice k/Gliwic

AutoPort Motors, Katowice, sa dużo tańsi od ItalAuto, a na Alfach znaja sie nie gorzej od nich.
a jak wygląda u nich z gwarancją? :>
Moja Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."
Napisz do mnie na PW podam tobie namiary na dobrego mechanika Robi praktycznie tylko alfy i lancie.Pozdrowoinka
RAFAL.M

Nie, poprostu zapytałem jak wygląda gwarancja u nich, w sensie czy dają Ci książke serwisową w którą wszystko wpisują a jak coś spartaczą lub część od nich jest spartaczona to wymienią za 0 zł
ITALAUTO akurat ma niskie kwoty moim zdaniem, robocizna rozrząd dla mnie 250 zł (rozrząd + pompa wody) (wiadomo zależy od silnika) ale za poniżej 250 zł z gwarancją itp to chyba nigdzie nie znajde (a chwile szukałem)

Każdy ma swój warsztat ale dziwne że tyle chcieli może im się coś pomyliło ;p hehe, niby 2.5 v6 to nie to co 2.4 jtd ale u mnie miejsca tez malo i taka roznica ceny O o
a pytam o warsztat ktory podales z gwarancja i jakie tam orientacyjne kwoty bo czasem nie chce mi sie miesiac czekac i bym zadzwonil do innego sprawdzonego warsztatu
Ja jak robiłem w ItalAuto rozrząd w 147 1,9 MJTD to wraz z częściami (czyli wszystko dot. rozrządu: pompa wody, pasek, napinacz, nie wiem czy jest rolka prowadząca ale jak jest to też, do tego płyn chłodniczy) dałem u nich 850 zł z gwarancją i oczywiście wpisem w książkę.
Autko do odbioru tego samego dnia.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki