Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
-
Tarnów i okolice- lista forumowiczów.
Witam,wpisujcie sie najlepiej z fotkami waszych Belli,bedziemy mogli sie szybciej rozpoznać na drodze -pozdrawiam!!!
-
17-10-2010 18:09 # ADS
Akwizytorka
-
-
moge tez, moge tez ?
Debica
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
-

Napisał
rodik
Choć do Tarnowa mam ok. 60 km i rzadko pojawiam się w tamtych okolicach to wpisuję się ;p A fotka w avatarze, bo akurat nie mam pod ręką innych.
Pozdrawiam

No faktycznie okolice Tarnowa
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
-
Użytkownik
Dwusuwowiec
-
Jakby ktoś pytał to ja mam tylko 58 km więc całkiem bliska okolica...
Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
-
-
Witam Dave, może Gahan z Depeche Mode??
-
-
Użytkownik
Rowerzysta
Też jakieś 60 kilometrów ale zapisze sie a co!
Żegocina
Pozdrawiam, Lolix
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców. Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi, naprawdę... aż czasami trudno ich wyprzedzić...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia