Pozdrawiam GrzesiaŻar pomachane odmachane, dzisiaj pod baronem,
Pozdrawiam równiesz pana w srebrnej 156 widzianego na Dymarek - bez reakcji niestety
Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!
---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ----------
Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!
przyłączam
Pozdrawiam GrzesiaŻar pomachane odmachane, dzisiaj pod baronem,
Pozdrawiam równiesz pana w srebrnej 156 widzianego na Dymarek - bez reakcji niestety
Pozdrowienia dla kolegi jadącego w czarnej 156?.na ul.Wodzisławskiej.
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...o_145_a-3.html ZOBACZ MOJĄ ALFE.
a ja pozdrowie kolege ze srebnej 156 SO ktora stala na parkingu pod pogoria
---------- Post dodany o godzinie 12:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:21 ----------
hehe ciekawe kto jeszcze pracuje na tej ulicyJa, ty, i jeszcze taka kobieta jezdzi seledynowa 147 tez gdzies na tej ulicy chyba pracuje
![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Witajcie!!! niedawno kupiłem moją wymarzoną Alfę i jestem za każdym sposobem pozdrawiania podczas jazdy!! do zobaczenia no drodze nr KCH.. to japozdrawiam WSZYSTKICH!!!!
![]()
Lenny - nie zaglądałem tu to nie zauważyłem, że Pisałeś ;] Hehe - ano ja tak celowoCo się będe w tłumie zlewał . Jest kolejna srebrna 156 tylko, że berlina u nas na kampusie - Trzeba obczaić i zwerbować na forum !
Egzekwo ja już zawsze staję na tamtym parkingu, bo mam problem z kilkoma osobami na UJ ( między innymi z posiadaczem szafirowej czy kij tam wie jakiej bmw e46 - Widać buca od razu, jak na trawniku staje pod drzwiami ) . Raz na tym pierwszym to mi moja Pani Wykładowca drzwiami wgniotke w moich tylnich strzeliła :/ ... No tam się moja bunia czuje bezpieczniej ;D A co będzie jak 159 będzie ( bo taki plan na przełom roku ... ) - parking specjalnie dla Alf będzie trzeba robić ! Bo kolega z roku ( posiadacz niebieskiego Leona ) po kilku przewózkach bunią moją ... też chce 159 - tylko, że berlinke .
Ja dziś pozdrawiam Pana, który mi zamahał lub odmahał w czarnej 155 na ul. Turonia / Ruczaj ! Może nie było widać do końca mej reakcji, bo musiałem kierownicę złapać ...![]()
Pozdrawiam też kolejną 155 - czerwoną . Dziś wieczorem - koło 19.40 na chyba ulicy "na wrzosach" albo "górników" - nie znam za dobrze bieżanowa, to nie powiem dokładnie![]()
Daltonista ze mnieczerwone-bordowe
no ale napewno o Ciebie chodzi
No to we wtorek o 8.30 znowu zobacze Twoją piekną Bellejadę na wymiane zawieszenia przedniego do ItalAuto
Pozdrawiam
PS któż to dziś srebrną 166 siedział mi na dupie z 3-4 km w Sosnowcu o godz 18.30 ?hehe
Ostatnio edytowane przez Izane ; 12-03-2010 o 21:36
http://www.forum.alfaholicy.net/nasz...meo_156_a.html
"Alfa Romeo - gdy Cię nie stać na piwo, mówisz, że jest niedobre."
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki