Pozdrowienia dla białej 33, którą widziałem dzisiaj jadącą przez osiedle Kościuszkowskie - chyba już drugi raz widziałem ten pojazd w tamtych rejonach![]()
Pozdrawiam serdeczne właściciela cudownej, przepięknej, niesamowitej ... zabytkowej ! spiderki ! koloru czarnego, spotkanej dziś na Kijowskiej koło 16.40 . Przepiękna sztuka ! Ta zabytkowa alfa robiła super wrażenie !
Pozdrawiam też kierownika srebrnej 156 spotkanej na Batalionu Skała, który odpowiedział kiwając głową na me pozdrowienie koło 16.50 - 17 .
Pozdrowienia dla białej 33, którą widziałem dzisiaj jadącą przez osiedle Kościuszkowskie - chyba już drugi raz widziałem ten pojazd w tamtych rejonach![]()
http://allegro.pl/sklep/4649894_cent...hop_id=4649894 502 127 077
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
Pozdro dla przepięknej czerwonej 156, na blachach KMY, widzianej dzisiaj ok 15:15 na wylocie z Oświęcimia w strone Tychów. Oczywiście odmachane![]()
Pozdrawiam wszystkich Alfistów mijanych codziennie na Wodzisławskiej między Żorami i ŚwierklanamiI dalej na wiślance w stronę Mikołowa
Jak do tej pory tylko jedna Alfka odmrugała..
slaw8 czy ja cię przypadkiem nie widziałem dziś koło Carrefoura na Czyżynach?
P.S. jeśli to byłeś ty, to cie zauważyłem w ostatnim momencie i nie zdążyłem ci pomachać
Ja.em to się nie zastanawiaj. Ja mrugam wszystkim. mimo ze jestem dziadkiem, co prawda bez kaszkietu ale też bez włosów,czarna 155 to ja. Pozdrawiam wszystkich do których machałem, bez odezwu . Dalej będę pozdrawiał
a ja pozdrawiam czarną Mi.To stojącą wczoraj pod nemo w dąbrowie górniczej na rej. SBE![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki