Też mi się Victoria wydaje, że gościu nie wie co kupił... Nie stać mnie na taką furę, pod krawatem też nie jeżdze, młody jestem więc mnie olał. Co do miny to fakt, było mi trochę głupio aż do czasu jak wjechałem do Tychów. Już z daleka mi ktoś mrugałPrawdziwy alfaholik.
Często spotykam w Tychach czarną 147 TI, ale na katowickich blachach, więc to chyba nie ty![]()
Nie łam się, sprawiedliwość go dopadnie jak mu ktoś żonę "puknie"![]()
Osłony pod silnik AR 147/156/GT/Crosswagon/159/Brera
http://www.forum.alfaholicy.org/foru...159_brera.html
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Z takim mrukiem to chyba by żadna nie wytrzymała... Cóż, nie każdy mając Alfe jest Alfistii
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
pozdrowienia dla kierownika 155 SCI..... ramki klubowe, w tychah koło straży ok 11.00 jechał obok mnie, ale był chyba zamyślony i nie reagował
a ja dzisiaj jechałem i mrugałem swiatłami do kazdej alfki nawet mrugali do mnie tylko niewiem czy odzew czy na złosc bo było ciemno i ich oslepiałem ??
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki