cały Marcin
pozdrowienia dla 166 którą widziałem wyjeżdżającą z akademików awf jakoś po godzinie 16. Jako że miała naklejkę na tylnej klapie Alfaclub.pl, to zakładam, że był to kefirek90...mam rację ?![]()
Today we are living our future memories..
Pozdro dla Mrutyny,/dopiero teraz/ widzianego na Giszowcu w Katowicach, widziałem, ale jechałem zamyślony na maxaAle kierunki przed skrętem były
![]()
pozdrowienia dla otto, którego samochód widziałem zaparkowany dziś w Wadowicach ok godz 12 pod Savią![]()
Today we are living our future memories..
Kolejne pozdrowienia dla kierowników dwóch czarnych (chyba dobrze widziałem) alf kierujących się dzisiaj około godziny 15.30 w stronę Tychów.
Obydwaj kierowcy pozdrowieni i ten sam gest z ich strony.![]()
wojtekml to chyba ciebie dzisiaj widzialem, pozdrawialem i nic... juz nie pamietam w ktorym miejscu, jechalem z imielina na bierun. i pozdro dla pani ze srebrnej 156ki ktora widzialem w bieruniu pod biedronka.
No patrz to ja jednak ślepy czasem jestem
Postaram się zauważyć kolejnym razem...
zdaza sie, ale jedno pytanie, ktore powie czy to byles ty, jechales sam dzisiaj po 15 czy z kims??
Pozdrowienia dla kierownika 146'stki na ramkach ikaru, dziś na al. Jana Pawła w KRK, odmachane![]()
... zawsze po prawej stronie >
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki