Może to nie jest odpowiedni dział, ale pozdrawiam kierowcę Maserati Quattroporte na blachach PO w okolicach Sosnowca! Szkoda że tak szybko się oddalił....![]()
Ja dziś nienadążałem ze zmianą biegów na skrzyżowaniu jak stanęło za mną Audi R8... Dojechałem dwójkę na max i zjechałem na prawy, a on tylko... wziuuuuuu i tyle go było
Później zemściłem się na Uno (Turbo!) które musiało odpuścić przy 160km/h w drodze na Pszczynę, ale ledwo ledwo... bo jednak przy tej masie ma sporo kucy pod maską
A poza tym pozdrawiam kierownika srebrnej 146 z Tychów, widzianego koło ronda przy Hotelu wczoraj koło 13:00!
AR 146ti 2.0 16v '96- moja EX Bella
AR 155 1.8 16v + podtlenek LPG '97 - obecnie mnie cieszy
AR 159 SW 1.9 JTDm/ AR 166 2.4 JTD - w tym roku mam nadzieję że będzie jedna z tych

Pozdrawiam kolegę z wiśniowej 166 też na rej SR, z którym się mijałem na parkingu pod Altusem w Katowicach trochę po godz 12.00 dzisiaj.
Przywitanie było![]()
quattroporte88 (?) na T, zamyslony bylem to nie odmachalem ;]
i czarna 156 sw kolo poczty "głównej"
pozdrawiam kierowników

pozdrawiam kierownika szarej 156 widzianej na starowiślnej. pomachane + pomrugane, a w rewanżu odmachane
PS. MÓJ PIERWSZY RAZ
(tzn ktoś mi odmachał)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki