Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Małopolska i Górny Śląsk - Forum Alfaholików z Górnego Śląska (Katowice, Częstochowa, Sosnowiec, Gliwice, Zabrze, Bytom, Bielsko-Biała, Ruda Śląska, Rybnik) oraz Małopolski (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Zakopane). W tym dziale dowiesz się o utrudnieniach na drogach oraz gdzie są najniższe ceny, gdzie znaleźć atrakcyjny nocleg i gdzie dobrze zjeść.
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
michalalfa146 JanAR napisał/a:
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 146 w okolicach ronda mogilskiego
Kolego dla Ciebie również tym bardziej że jesteś osoba, która pierwsza wystawiła rękę w geście pozdrowienia.
Wpadasz na spot w niedziele :?:
... zawsze po prawej stronie >
-
14-10-2008 14:30 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Maniak resoraków

Napisał
JanAR 
Napisał
michalalfa146 JanAR napisał/a:
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 146 w okolicach ronda mogilskiego
Kolego dla Ciebie również tym bardziej że jesteś osoba, która pierwsza wystawiła rękę w geście pozdrowienia.
Wpadasz na
spot w niedziele :?:

Jeśli uda mi się urwać z uczelni to wpadnę
Już raz byłem na zlocie i było spoko myślę że teraz też może być ciekawie tylko żeby pogoda wypaliła.
-
Jak juz pisalem idac piechota pozdrawiam Alfistow gestem reki. Gdy mam okazje to puszczam dlugie.
-
Pozdrawiam Panow ktorych minolem pod Poczta Glowna.
-
heh, a ja szczerze i wesoło pozdrawiam sympatyczną panią w 146, która mi dziś machnęła na jednym z rond w Kielcach
-
Użytkownik
Embrion
Czy wczoraj ok godz 21 w Myślenicach w srebrnej SW widzialem kogos z klubu? Ja jechalem srebrnym sedanem
-
Użytkownik
Pirat drogowy
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej belli machalismy sobie dzis w kraku na igolomskiej
KTO NIE POSIADA NIGDY NIE ZROZUMIE DLACZEGO WLASNIE ALFA TEL:608 044 587
GG:5805038
-
chyba chodzi o mnie =P pozdrawiam =) Pozdrawiam rownierz 2-ch Alfistow parkujacych na ul. Szlak =)
-
-
Użytkownik
Pirat drogowy
Hej,
Pozdrowienia dla kierownika ciemnografitowej AR 156SW (lepki alfaholikowe pod tablicami rejestracyjnymi), za którym jechałem dzisiaj ulicą Malborską. :mrgreen:
Skręciłeś w prawo w Dauna, a ja leciałem do WK na Wielicką
Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji, wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia